Moderator: SebaSTI
kuba.es napisał(a):Widzę, że im krótszy staż na forum, tym większy krzyk i bardziej roszczeniowe podejście.
tomek87, remotec, zdajcie sobie wreszcie sprawę, że Robert jest wam winien dokładnie NIC. Po co miałby przyjeżdżać na ten śmieszny festyn? Żeby zostać zadeptanym?
Tomek K napisał(a):tomek87 napisał(a):
Z kierowców światowego formatu to mieliśmy Bublewicza, Zasadę, Hołowczyca, Kuliga oraz Kuzaja. To są ludzie, którzy rzeczywiście ciągneli ten sport w Polsce do przodu. Stawianie wokół nich Kubicy to jakiś niesmaczny żart.
Z większością Twojej wypowiedzi się mogę zgodzić, ale tutaj trochę popłynąłeś. Nie wiem jaki masz wyznacznik światowego formatu kierowcy ale ostatnie dwa nazwiska to też nie wiem jak pod to podciągnąć. Oczywiście trzeba pamiętać i doceniać ich osiągnięcia, które czy to w Polsce czy na arenie międzynarodowej (głównie europejskiej) były znaczące. Jednak nie przesadzajmy z tą światowością. Żaden z nich nie miał na koncie żadnego spektakularnego sukcesu w najwyższej klasie w najważniejszym cyklu (tak, tak, pamiętam o Production Car czy po prostu grupie N). Nawet Hołka ciężko nazwać zawodnikiem światowego formatu jeśli chodzi o rajdy płaskie.
viper napisał(a):Kubica wielokrotnie podkreślal ze pzm i całemu społeczeństwu ( chodzi o sponsorów itd. ) w Polsce nie zawdzięcza nic jeżeli chodzi o jego karierę. (...) Jestem pewien ze pod względem sportowym bliższe mu sa Włochy.
kremer napisał(a):remotec jęczysz bardzo. Trochę szacunku i ogłady proponuję.
mwieczor napisał(a):viper napisał(a):Kubica wielokrotnie podkreślal ze pzm i całemu społeczeństwu ( chodzi o sponsorów itd. ) w Polsce nie zawdzięcza nic jeżeli chodzi o jego karierę. (...) Jestem pewien ze pod względem sportowym bliższe mu sa Włochy.
Przy takim podejściu wypadałoby być konsekwentnym i na aucie mieć naklejki Eni (dawny Agip) czy innej włoskiej firmy.
Trochę to niefajnie wygląda, jak się bierze kasę od polskiej firmy, a na polskich kibiców wypina. Myślę, że Lotos chętnie by mu ten start opłacił.
remotec napisał(a):Widzę że większość z obecnych tutaj zbyt się spina na temat Kubicy i robi wszystko by stanąć w jego obronie. Fajnie widzieć sukcesy, ale w tym sezonie ja nie widziałem żadnego. !
Tomek K napisał(a):A skąd wiecie czy Lotos w ogóle dał cokolwiek na tą Monze?
Aaltonen napisał(a):remotec napisał(a):Widzę że większość z obecnych tutaj zbyt się spina na temat Kubicy i robi wszystko by stanąć w jego obronie. Fajnie widzieć sukcesy, ale w tym sezonie ja nie widziałem żadnego. !
Bo może jesteś zakompleksionym trolem?
Swieże konto wskazuje na byłego zawodnika, który założył konto tylko po to żeby ujadać na Kubicę.
Takie pieski jak ty potrafią tylko szczekać, nic więcej.
michalziem napisał(a):http://www.barborka.pl/zawstartowa.html
No to mamy festyn Fiest R5
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości