Mają rozmach:) Ale dobrze, niech nasi biorą. Ceny są nie najgorsze to why not:)
Moderator: SebaSTI
sebaWRC napisał(a):W Prazskim Rallysprincie Szeja zgłosił Imprezę,więc to pewnie teścik przed Barbarą
iceman150 napisał(a):Kubica ? Czy kościuszko?
Kubica to pewnie nie chce być zadeptany przez fanów.
Kośiuch pewnie by chciał, ale raczej nie ma za co.
canis napisał(a):Robert jedzie co chce, co mu zdrowie pozwala i na co mu finanse pozwalają
Chyba dlatego Monza, bo to namiastka F1. Robert jest najlepszy, najszybszy obecnie a Włochy to jego druga ojczyzna, a tutaj nasze piekiełko z leśnymi dziadkami z PZMotu
Do tego ta pilotka....;P
tomek87 napisał(a):canis napisał(a):
Tak na marginesie - jak Włochy to jego druga ojczyzna i jeździ tam a nie na imprezie podsumowującej rok w Polsce to nie rozumiem dlaczego sponsoruje go Lotos oraz Grupa Azoty. Tym bardziej, że Lotos jest sponsorem Barbórki.
canis napisał(a):Robert jedzie co chce:
canis napisał(a):co mu zdrowie pozwala i na co mu finanse pozwalają
KaMiLL WRC napisał(a):tomek87 napisał(a):canis napisał(a):
Tak na marginesie - jak Włochy to jego druga ojczyzna i jeździ tam a nie na imprezie podsumowującej rok w Polsce to nie rozumiem dlaczego sponsoruje go Lotos oraz Grupa Azoty. Tym bardziej, że Lotos jest sponsorem Barbórki.
Przeczytaj ze zrozumieniem poniższy wywiad i sam odpowiedź sobie na twoje pytanie....
Matt Cape z włoskiej wersji portalu redbull.com rozmawiał na Monzy z Robertem Kubicą.
Przede wszystkim witamy na Rally di Monza.
Dziękuję! To była decyzja podjęta trochę w ostatniej chwili. Znam wszystkich chłopców w moim teamie i sądziłem, że będzie to dobry pomysł. W ten sposób chciałem również podziękować wszystkim sponsorom z Włoch, z Polski, z całego świata, którzy w tym roku wspierali mnie, również w WRC! A zatem postanowiłem wystartować w tej imprezie, która stanowi show i trzeba do niej podejść na luzie. Chodzi o pokazówkę, widowisko dla kibiców. Chcemy się dobrze bawić i zabawiać widzów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości