Barbórka Warszawska

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Barbórka Warszawska

Postprzez Tomek K » wtorek, 18 lis 2014, 20:50

kremer napisał(a):10 aut wrc.

http://www.dmaxracing.it/

Mają rozmach:) Ale dobrze, niech nasi biorą. Ceny są nie najgorsze to why not:)
www.RallyMedia.pl
Tomek K
A5

Postprzez andrew88 » wtorek, 18 lis 2014, 21:42

Tymczasem Brzezińskiego zabraknie na Barbórce https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater :(
Mam nadzieję, że do przyszłego sezonu dojdzie do siebie, bo szkoda by było jakby takiego kierowcy zabrakło na odcinkach.
Kuchar ponownie zaprosił do Warszawy Baumgartnera, Panowie pojadą w Imprezach (pewnie N14).
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez ctrl_alt_del » piątek, 21 lis 2014, 00:54

sebaWRC napisał(a):W Prazskim Rallysprincie Szeja zgłosił Imprezę,więc to pewnie teścik przed Barbarą :)

i przed przyszłym sezonem podobno :)
Obrazek
http://kajtoognia.pl/ KAJTO OGNIA!!
ctrl_alt_del

Postprzez kremer » piątek, 21 lis 2014, 14:14

Z cyklu pośmiejmy się w piątek :)

http://rajdy.autoklub.pl/news/barborka- ... iazd,58392

Tytuł jakby ściągnęli Auriola i Sainza :)
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez sebaWRC » sobota, 29 lis 2014, 16:30

Tomek Porębski Fiesta R5,ciekawie :)
www.youtube.com/user/kajto13
www.facebook.com/DominikaMorkaPhotography
sebaWRC
A5

Postprzez tomi_kl » sobota, 29 lis 2014, 20:51

Barborka i debiut nowego proto w PL. Powrót Pawła po latach na karowa :)

Obrazek
tomi_kl
A6

Postprzez remotec » sobota, 29 lis 2014, 21:38

Czy może ktoś z Was wie dlaczego nasz gwiazdor nie chce pokazać się Polskim fanom?? W koncu Lotos jest sponsorem imprezy.
remotec

Postprzez iceman150 » niedziela, 30 lis 2014, 00:29

Kubica ? Czy kościuszko?

Kubica to pewnie nie chce być zadeptany przez fanów.
Kośiuch pewnie by chciał, ale raczej nie ma za co.
Rok 2004, konferencja prasowa w Nowej Zelandii:
- [reporter]: Znamy już te wszystkie wady waszego samochodu, ale czy możesz powiedzieć o nim coś dobrego?
- [Marcus]: Tak, to kabriolet.
iceman150
N3

Postprzez viper » niedziela, 30 lis 2014, 01:30

iceman150 napisał(a):Kubica ? Czy kościuszko?

Kubica to pewnie nie chce być zadeptany przez fanów.
Kośiuch pewnie by chciał, ale raczej nie ma za co.

Do Kubicy dytko jest za cienki kosciuch pokazał ze na prolgu dolnośląskiego to on ma układ, wiec myśle ze to kosciuch. Kubica wynalazkami głowy by sobie nie zawracał.
viper
S2000

Postprzez remotec » niedziela, 30 lis 2014, 07:54

Mowa oczywiście o Kubicy. Jak rajdy w Polsce mają być promowane skoro nasz teoretycznie najlepszy zawodnik woli zabawiać Włochów??
remotec

Postprzez canis » niedziela, 30 lis 2014, 10:04

Robert jedzie co chce, co mu zdrowie pozwala i na co mu finanse pozwalają :)
Chyba dlatego Monza, bo to namiastka F1. Robert jest najlepszy, najszybszy obecnie a Włochy to jego druga ojczyzna, a tutaj nasze piekiełko z leśnymi dziadkami z PZMotu :P
Do tego ta pilotka....;P :mrgreen:
canis

Postprzez tomek87 » niedziela, 30 lis 2014, 10:46

canis napisał(a):Robert jedzie co chce, co mu zdrowie pozwala i na co mu finanse pozwalają :)
Chyba dlatego Monza, bo to namiastka F1. Robert jest najlepszy, najszybszy obecnie a Włochy to jego druga ojczyzna, a tutaj nasze piekiełko z leśnymi dziadkami z PZMotu :P
Do tego ta pilotka....;P :mrgreen:

Tak, najszybszy i objeżdza go motocyklista, widzący auto wrc raz na pół roku.

Na Barbórce nie jedzie się dla leśnych dziadków (oni wtedy leżą już pijani w namiocie vipowskim) tylko dla kibiców, którzy go przez cały rok wspierali i jeździli za nim po świecie widząc jego wątpliwej jakości występy.

Tak na marginesie - jak Włochy to jego druga ojczyzna i jeździ tam a nie na imprezie podsumowującej rok w Polsce to nie rozumiem dlaczego sponsoruje go Lotos oraz Grupa Azoty. Tym bardziej, że Lotos jest sponsorem Barbórki.
tomek87

Postprzez KaMiLL WRC » niedziela, 30 lis 2014, 11:06

tomek87 napisał(a):
canis napisał(a):
Tak na marginesie - jak Włochy to jego druga ojczyzna i jeździ tam a nie na imprezie podsumowującej rok w Polsce to nie rozumiem dlaczego sponsoruje go Lotos oraz Grupa Azoty. Tym bardziej, że Lotos jest sponsorem Barbórki.

Przeczytaj ze zrozumieniem poniższy wywiad i sam odpowiedź sobie na twoje pytanie....

Matt Cape z włoskiej wersji portalu redbull.com rozmawiał na Monzy z Robertem Kubicą.

Przede wszystkim witamy na Rally di Monza.
Dziękuję! To była decyzja podjęta trochę w ostatniej chwili. Znam wszystkich chłopców w moim teamie i sądziłem, że będzie to dobry pomysł. W ten sposób chciałem również podziękować wszystkim sponsorom z Włoch, z Polski, z całego świata, którzy w tym roku wspierali mnie, również w WRC! A zatem postanowiłem wystartować w tej imprezie, która stanowi show i trzeba do niej podejść na luzie. Chodzi o pokazówkę, widowisko dla kibiców. Chcemy się dobrze bawić i zabawiać widzów.
KaMiLL WRC
A5

Postprzez remotec » niedziela, 30 lis 2014, 11:26

canis napisał(a):Robert jedzie co chce:

czyli olał Polskich kibiców, Polakom i Polskim sponsorom (bo tacy dominowali na jego aucie) dziękuje się w Polsce

niestety woli świętować triumf nad 50 paro latkiem w Rally del Casentino niż pojechać przed Polskimi kibicami, a gdy już się pokaże wnioskuje o odwołanie rajdu ( Rajd Polski 2013) bo są trudne warunki :D kiedyś na Safari były trudniejsze i nikt nie marudził

canis napisał(a):co mu zdrowie pozwala i na co mu finanse pozwalają :)

zdrowie mu pozwalało na start w pełnym cyklu WRC, a w Barbórce już nie ??
bo o finanse to akurat się martwić nie musi
Ostatnio edytowano niedziela, 30 lis 2014, 11:37 przez remotec, łącznie edytowano 1 raz
remotec

Postprzez tomek87 » niedziela, 30 lis 2014, 11:34

KaMiLL WRC napisał(a):
tomek87 napisał(a):
canis napisał(a):

Przeczytaj ze zrozumieniem poniższy wywiad i sam odpowiedź sobie na twoje pytanie....

Matt Cape z włoskiej wersji portalu redbull.com rozmawiał na Monzy z Robertem Kubicą.

Przede wszystkim witamy na Rally di Monza.
Dziękuję! To była decyzja podjęta trochę w ostatniej chwili. Znam wszystkich chłopców w moim teamie i sądziłem, że będzie to dobry pomysł. W ten sposób chciałem również podziękować wszystkim sponsorom z Włoch, z Polski, z całego świata, którzy w tym roku wspierali mnie, również w WRC! A zatem postanowiłem wystartować w tej imprezie, która stanowi show i trzeba do niej podejść na luzie. Chodzi o pokazówkę, widowisko dla kibiców. Chcemy się dobrze bawić i zabawiać widzów.

KaMiLL Wrc- z całym szacunkiem, ale co ma start we Włoszech do podziękowania polskim sponsorom oraz kibicom? Nie wiem, Lotos i Grupa Azoty są jakimiś potentatami na rynku włoskim? Wg mojej wiedzy nie. Większość jego kibiców w Polsce, biegających z polskimi flagami po oesach mieszka na codzień we Włoszech? No chyba też nie...

Przeczytałem to co wkleiłeś i uważam, że tutaj absolutnie nie znajduje się odpowiedź na moje pytanie. Więc proszę Ciebie, abyś jeszcze raz dokładnie przeczytał to co ja napisałem wcześniej.
tomek87

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP