P.S. Jak widać, nawet gdy nie ciśnie ma przygody, więc...
ja mam nadzieję, że Jari zepnie pośladki i klepnie Seba. Na ostatnim OS był szybszy pomimo przygody.
Moderator: SebaSTI
Thomas napisał(a):P.S. Jak widać, nawet gdy nie ciśnie ma przygody, więc...
jacko napisał(a):madman napisał(a):O co mojemu ulubionemu 'dziennikarzowi' chodzi z tym balastem?
a cóż takiego ów nieszczęśnik napisal, ze go tak okreslasz ? osmielil sie pochwalic RK ? bezczelny, Sokol tez to zrobil to pewnie tez beztalencie dziennikarskie, czyli wychodzi, ze na tym forum to sami eksperci a Gutowski nie zasluguje na bycie dziennikarzem, niczym RK nie zasluguje na bycie w WRC, jak RK jezdzi na limicie to zle, jak jedzie prokopowskim tempem tez zle
Ja też bym poprosił Ciebie (Cairo) o rozwinięcie swojej wypowiedzi...Śmiechol napisał(a):A co on źle napisał?Cairo napisał(a):Nie wiem czy masz takie duże problemy z myśleniem czy udajesz. W każdym razie robisz z siebie bezmózgaMad Max napisał(a):A to teraz jedzie przed czołówką ?? Pozycja startowa jest przecież ta sama,chyba że teraz bardziej się warunki wyrównały dla wszystkich... przejechał pierwszą pętle na ostro to i poczuł się pewniej, poza tym nie od dziś wiadomo że na drugich przejazdach Robert znacznie bardziej poprawia swoje czasy w stosunku do konkurencji. W zasadzie to poza Szwecją to najbardziej o jego jazdę obawiałem się właśnie GB
A mówiliście że na Polskim w zeszłym roku była tak tragedia...
Jedziemy bardzo bezpiecznie i ostrożnie. My zbieramy doświadczenie, które będzie bardzo cenne.
Domson napisał(a):Coś mi się wydaje, że M-Sport sprezentował miłe pożegnanie dla Roberta![]()
Robert mówi, że jedzie dobrze, a czasy dziwnie słabe i Fiesta dziwnie się prowadzi, biegi 3x nie wchodzą.....heh....
viper napisał(a):Domson napisał(a):Coś mi się wydaje, że M-Sport sprezentował miłe pożegnanie dla Roberta![]()
Robert mówi, że jedzie dobrze, a czasy dziwnie słabe i Fiesta dziwnie się prowadzi, biegi 3x nie wchodzą.....heh....
Jasne Domson wszyscy przeciwko Kubicy i wina wszystkich na około. Daj spokoj z takimi tekstami. Jedzie wolno i dlatego jeszcze jedzie. Wyluzuj i go nie tłumacz. Sam Kubica wie jakie ma tempo i chce skończyć rajd po to, zeby w przyszłym roku wiedzieć czego sie spodziewać na całej trasie,a nie najdalej do 2 oesu. Dał sobie chłop na wstrzymanie i dobrze. Niech jedzie do mety rajd ciężki i warunki sa na przetrwanie i myślenie. Szczególnie dla kogos z małym doświadczeniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości