Moderator: SebaSTI
Glitol napisał(a):Bad-i: napisałem "jako kibic" ale widocznie problem ze zrozumieniem. I naprawdę nie chcę oglądać "rajdowców hamujących 3 razy przed zakrętem.
Bad-i napisał(a):Glitol napisał(a):Bad-i: napisałem "jako kibic" ale widocznie problem ze zrozumieniem. I naprawdę nie chcę oglądać "rajdowców hamujących 3 razy przed zakrętem.
Doskonale zrozumialem Twoj komentarz i dlatego napisslem troche z przekasem.
Nie zgadzam sie z Toba co do dalszej czesci wypowiedzi. Ja wole jechac razem z setka innych zawodnikow nawet jak 80% bedzie hamowalo na 3 razy. Ze wzgledu wlasnie na fakt ze tylko wtedy moze byc 20% ktora bedzie hamowala jak Kubica w F1.
Inaczej bedziemy mieli takie rajdy gdzie Mistrz Polski nie bedzie wyjezdzal z serwisu ze wzgledu na budzet
viper napisał(a):Bad-i napisał(a):Glitol napisał(a):Bad-i: napisałem "jako kibic" ale widocznie problem ze zrozumieniem. I naprawdę nie chcę oglądać "rajdowców hamujących 3 razy przed zakrętem.
Doskonale zrozumialem Twoj komentarz i dlatego napisslem troche z przekasem.
Nie zgadzam sie z Toba co do dalszej czesci wypowiedzi. Ja wole jechac razem z setka innych zawodnikow nawet jak 80% bedzie hamowalo na 3 razy. Ze wzgledu wlasnie na fakt ze tylko wtedy moze byc 20% ktora bedzie hamowala jak Kubica w F1.
Inaczej bedziemy mieli takie rajdy gdzie Mistrz Polski nie bedzie wyjezdzal z serwisu ze wzgledu na budzet
Dokładnie, bo im wiecej zawodników tym wiecej tych co bedą zasowac. Kiedyś było 100 aut i napewno nie było samych ryzykantów.
Wloch a ty? napisał(a):Rozumiem że pasowała wam syt z dolnośląskiego. To właśnie punktacja. Czasem ktoś się wycofa bo jest to ostatnia eliminacja a czasem ktoś się wiedzieć żeby dowieźć punkty. A Wy kibice musicie na to patrzeć a ja jak mam jechać z jeleniej do Świdnicy lub Kłodzka to wolę leżeć albo pójść w góry z telefonem śledząc wyniki niż patrzeć na to słabe widowisko.
Glitol napisał(a):Co proponujecie KONKRETNIE? Przecież teraz w takich Superoesach na Torze Kielce startują auta lepiej doinwestowane niż 25% aut w RSMP. A i umiejętności mają co najmniej porównywalne. Takich ludzi trzeba przyciągnąć ułatwiając im możliwość startu. Bo oni wystartują jeśli będzie krótko, łatwo przyjaźnie ze strony organizatora.
Wloch a ty? napisał(a):Pewnie by jechali jeszcze wolniej. A na rajd nie jadę nie dlatego że jest słaba frekwencja tylko ze na 8 da się patrzeć pierwszą trójką 4x4 i trójka oski i jeszcze 2bmw
Glitol napisał(a):viper: co do umiejętności, startowali na Kielcach (przeważnie ośkowcy) ale do 10 w klasie się nie łapali.
Wloch a ty? napisał(a):Viper Ale jak znajdzie sie jakosc? Będzie ta sama tylko zawodników może więcej. A w czym Tobie przeszkadza żeby oprócz tego była premiowania walka ? Jesteś w jakieś grupie lobbystów kierowców taxi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości