Matthias Schmidt napisał(a):Osobiscie nie przypuszczalem, zeby Kubica mogl pojsc gdzie indziej. Szczerze mowiac nie ma gdzie isc. Ciekawe pytanie tylko - gdzie bedzie jezdzil? Czy zostanie w M-Sporcie? Czy moze pojdzie za Ostberga do Cytryny? Choc osobiscie nie wiem, czy Citroen by sie na to zdecydowal to raz, a dwa czy Kubica bylby w stanie do Citroena wrocic.
po wypowiedzi Wilsona można wnioskować, że pakiet M-Sport- Kubica wygaśnie z końcem tego roku. Wg mnie najbardziej prawdopodobny jest Citroen...choć jeszcze jest ...Toyota, no właśnie, nie wiadomo co z tym teamem
gregortest napisał(a):Generalnie, bedzie trochę wiało co spowoduje, większe zasyfienie trasy.
Meek, może się okazać , czarnym koniem - było by to pełne zaskoczenie, ale on zawsze był szybki na asfaltach.
Co do Ogiera, to obstawiam, nie ukończenie zawodów, nawet w SR>.
Latvala, jeżeli popada, to także skrzywienie klatki, szczególnie na Pancerplatte, którego nie cierpi.
Ale są dwa fajne oesy - szczególnie jak popada- Moselland i Dhrontal.
Jestem 250 km od rajdu, a nie mogę jechać oglądać. Szlag mnie trafia.
Ciebie trafia?! ja w okolicach Trewiru jestem kilka razy w roku, miałem być również w tym tygodniu...a będę prawdopodobnie w przyszłym....ale nie można mieć wszystkiego