Witcher1990 napisał(a):Nie chcę wywołać kolejnej fazy hejtu i Bóg wie czego jeszcze ale ja nie wierzę w to żeby od 8miesięcy nie potrafili w takiej firmie jak M sport zrobić ręcznego. Był już jeden taki zawodnik Lotosu który co chwila narzekał na sprzęt każdym którym jeździł
tzn. że nie widzisz, jak podczas przejazdów ręczny nie funkcjonuje jak należy? tak?

zresztą skończmy ten temat, jest jak jest i Kubica musi sobie radzić z tym problemem, bo jak widać, nie ogarniają tematu. Szkoda. Zawsze możesz się czepić Ogiera, że marudzi przed niemal każdym rajdem, że musi odkurzać itd...
A mi się po prostu wydaje, że Kubica odczuwa dużą frustrację, bo z pewnością od początku roku sygnalizuje problem, a oni z tym nic nie robią, więc może chce wywrzeć jakąś presję mówiąc o tym głośno, tego nie wiemy!
Ponadto, z tego co piszą, Kubica testował ustawienia auta na mokrą nawierzchnię. Mimo wszystko zamiast kibocować polskiej załodze, na każdym kroku szczypiesz. Niepotrzebnie, bo zaraz znów zrobi się wątek o Kubicy
Jarek55511 napisał(a):Jak obstawiacie? Ja podium dla VW 1. Ogier 2. Latvala 3. Mikelsen 4. Kubica
1. Latvala
2. Sordo
3. Kubica (jednak po cichu liczę na to)
wg mnie Ogier nie ukończy

"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.