rallyfun napisał(a):czyli masz kompleksy na punkcie Kubicy nie kibicow Kubicy. Marny z ciebie kibic skoro nie wiesz kto ukonczyl rajd na 8 miejscu, twierdzisz ze Evans,Solberg,Meek czy Paddon to bogaci kolesie i jezdza z nudow. Poza tym ty sie wlasnie jarasz kazdym potknieciem Kubicy a sukces przekuwasz na porazke bo sam fakt ze w pierwszym sezonie autem WRC fecet bez doswiadczenia wygrywa 2 oesy na dzien dobry i regularnie osiaga czasy w okolicach top 5 nic dla ciebie nie znaczy. Do tego mozna dorzucic objezdzanie czolowki w WRC2, 5 miejsce w generalce, tytul its. Sporo tego jak na zoltodzioba i domyslam sie niektorzy kierowcy sa taj samo sfrustrowani jak ty. Powiedziec ze nie ukonczyl rajdu bo skorzystal z Rally2 to szczyt ignorancji i niewiedzy.
Tłumacz to sobie jak chcesz. Ja mam to w nosie , który Kubica bedzie, bo nie mam w tym żadnego interesu. Rally2 nie podnosi prestiżu na mecie, dlatego ja sie nie jaram wynikiem przy zielonym stoliku, bo dla mnie rally2 to zielony stolik. Z reszta po sukcesach loeba zwiększyli kary za oesy, ale rownie dobrze z 5 min za oes mogą zrobić 50 min, a i tak to nie bedzie miarodajne, bo tego nie da sie przeliczyć, dlatego rally2 mnie nie interesuje, a ponieważ stosunkowo mało jest aut konkurencyjnych do wrc to po prostu wchodzi sie do 10 nawet po wypadku dodając te minuty. Gadanie w stylu poszło im super ale ten jeden błąd nie ma znaczenia jest dla mnie ignorancja najważniejszego faktu, bo to tak jak by powiedzieć. Wygraliśmy mecz gdyby drużyna przeciwna nie strzeliła nam bramki.
Ja rozumiem Kubica moze powiedzieć jestem zadowolony nauczyłem sie czegoś nowego itd. Ale gadanie o sukcesie jest dla mnie śmieszne.