Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Uddeholm Swedish Rally

Postprzez jacko » sobota, 8 lut 2014, 13:32

przed tym feralnym lewym zakretem na SS20 pada komenda: "lewy 4 + bardzo dlugi",
kubica cos wspominal, ze nie bylo komendy, ze to zakret zaciesniający ?
albo zamiast '+' powinien byc '-' ?
jacko
A5

Postprzez kij » sobota, 8 lut 2014, 13:37

HW i RB coś kombinują. Na tym odcinku transmitowanym, bramki na hopie przed metą, były sponsorowane przez HW.

Dwa to jak tak oglądam tego streama ze strefy serwisowej, to "biurowca" Hyundaja i akcji zez wnętrza jeszcze nie widziałem.

Ale to może tylko takie spiskowe teorie.
kij
N3

Postprzez Domson » sobota, 8 lut 2014, 13:40

jacko napisał(a):przed tym feralnym lewym zakretem na SS20 pada komenda: "lewy 4 + bardzo dlugi",
kubica cos wspominal, ze nie bylo komendy, ze to zakret zaciesniający ?
albo zamiast '+' powinien byc '-' ?

Jak dla mnie to byl max 3 + bardzo długi :mrgreen: Ale to łatwo mowic, zapoznanie bylo w innych warunkach, dosypalo sniegu, doszly bandy sniezne i sie zakret z lekka zmienił
Domson
A6

Postprzez Cairo » sobota, 8 lut 2014, 14:21

Kubica oszczędza kolce na Power Stage :)
www.cairo.com.pl - części do samochodów marki Honda - Kraków
Cairo
N2

Postprzez nick555 » sobota, 8 lut 2014, 14:27

Prokopa chyba boją się wyciągać, żeby kogoś nie rozjechał, albo zabrał ze sobą :P

A szczerze mam nadzieję, że tylko śnieg, nic wielkiego?
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez Shaitan » sobota, 8 lut 2014, 14:31

O ironio, Prokop szuka kibiców którzy pomogliby mu wyjechać z zaspy... :wink:
Shaitan
N3

Postprzez Anbarra » sobota, 8 lut 2014, 14:32

Thomas napisał(a):
SkyWalker napisał(a): niemniej...setup Fiesty tragiczny, chodzi po szlaku jak ja po pół litra :lol: Nawet w porównaniu to Sołka, różnicę widać gołym okiem :wink:

Nawet nie siedzisz w aucie ale na pareset kilometrow stwierdzasz ze ma setup tragiczny... Wez mu napisz na fejsie co by mozna zmienic. Albo jak masz jakis dobry setup w RBR to wyslij mu wartosci i powinno byc swietnie :D

Robert to polski Colin, ewidentnie. Jak mi teraz ten start przypomina wystep McCrasha bodajze w 1992 w Finlandii :D
http://www.youtube.com/watch?v=XuSTghX6gvs
Anbarra
A5

Postprzez Thomas » sobota, 8 lut 2014, 14:35

Anbarra napisał(a):
Thomas napisał(a):
SkyWalker napisał(a): niemniej...setup Fiesty tragiczny, chodzi po szlaku jak ja po pół litra :lol: Nawet w porównaniu to Sołka, różnicę widać gołym okiem :wink:

Nawet nie siedzisz w aucie ale na pareset kilometrow stwierdzasz ze ma setup tragiczny... Wez mu napisz na fejsie co by mozna zmienic. Albo jak masz jakis dobry setup w RBR to wyslij mu wartosci i powinno byc swietnie :D

Robert to polski Colin, ewidentnie. Jak mi teraz ten start przypomina wystep McCrasha bodajze w 1992 w Finlandii :D

a mogę napisać na "fejsie" za pośrednictwem twojego profilu? nie posiadam tam konta :lol: każdy ma prawo do swojej opinii, auto jest bardzo niestabilne, szczególnie na dohamowaniach, więc rozumiesz :o
Ostatnio edytowano sobota, 8 lut 2014, 14:40 przez Thomas, łącznie edytowano 1 raz
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez Anbarra » sobota, 8 lut 2014, 14:40

Ty no, na czeskiej stronie RBR-a Robert tez ma konto, jesli bedziesz mial szczescie to zdazy przeczytac porady przed Power Stagem :D

Ja tam przyczyny takiej jazdy upartywalbym sie w tym, ze testy mial na przeopieknym pelnym sniegu, a podczas rajdu ma teraz jedno wielkie bajoro... no ale dzieki temu mial okazje zebrac wiecej doswiadczen niz gdyby bylo typowo szwedzko, zawsze mu sie to przyda.
Anbarra
A5

Postprzez jacko » sobota, 8 lut 2014, 14:41

Anbarra napisał(a):
Thomas napisał(a):

obrażasz a za chwile sam bezceremonialnie szufladkujesz kierowce po 3 rajdach wrc i ledwie jednym na śniegu, no sory, ale na onecie będzie Ci wygodniej 8)
jacko
A5

Postprzez Cairo » sobota, 8 lut 2014, 14:44

Otsber odrobił kolejne 5s do Mikelsena, robi sie ciekawie na dwa ostatnie oesy przed metą.

Teraz robert cisnie chyba bo poprawił się o 20s na pierwszym miezyczasie w prównaniu do pierwszego przejazdu tego odcinka.
Ostatnio edytowano sobota, 8 lut 2014, 14:46 przez Cairo, łącznie edytowano 1 raz
www.cairo.com.pl - części do samochodów marki Honda - Kraków
Cairo
N2

Postprzez Thomas » sobota, 8 lut 2014, 14:45

ale jak chcę przez fejsbuka :D :lol:, lubię młodzieżowe portale :lol:

ależ masz rację...niemniej brak odpowiedniego setupu jest tego wynikiem...oj tam, jest masę innych czynników, a najważniejszy jest jeden, o którym wszyscy dziś wiemy, kluczowy na dzisiejszych OSach, Poza tym, pewnie coś jeszcze dodatkowo eksperymentuje :D

@ jacko:

musiałby się bardziej postarać co by "mię" obrazić :lol: nie te lata :wink:

anyłej, końcówka będzie ARCYCIEKAWA. Mam nadzieję, że Oestberg rozdzieli VWageniarzy
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez Pemo » sobota, 8 lut 2014, 14:51

Cairo napisał(a):Kubica oszczędza kolce na Power Stage :)

Też tak pomyślałem :mrgreen:

Międzyczasy na oficjalnej stronie to jakaś tragedia, niby działają, ale jak już się zacznie następny odcinek, to nie mogę zobaczyć miedzyczasów poprzedniego, który jeszcze trwa. Pokazuje tylko kilku pierwszych kierowców i tylko kilka splitów, a większość już dawno na mecie. Po odświeżeniu wyskakuje oczywiście najnowszy odcinek...

Przerzucam się na Citroen Racing.
http://pemok.fotosik.pl/albumy/278144.html Citroën ZX 2.0 16V

Obrazek
Pemo

Postprzez Anbarra » sobota, 8 lut 2014, 14:55

jacko napisał(a):obrażasz a za chwile sam bezceremonialnie szufladkujesz kierowce po 3 rajdach wrc i ledwie jednym na śniegu, no sory, ale na onecie będzie Ci wygodniej 8)

O szlag! W zyciu nie przypuszczalem ze tak latwo sie wbic do "internetowej czolowki" :D Czyli jestem juz hejterem?

Wyglada na to ze to bedzie szosty rajd z rzedu wygrany przez VW...
Anbarra
A5

Postprzez jacko » sobota, 8 lut 2014, 15:01

Anbarra napisał(a):
jacko napisał(a):obrażasz a za chwile sam bezceremonialnie szufladkujesz kierowce po 3 rajdach wrc i ledwie jednym na śniegu, no sory, ale na onecie będzie Ci wygodniej 8)

O szlag! W zyciu nie przypuszczalem ze tak latwo sie wbic do "internetowej czolowki" :D Czyli jestem juz hejterem?

coście tacy wyczuleni z tym hejtowaniem ? :) chodzi mi o to, ze jak juz sie komus cos na bezczela wypomina to lepiej samemu nie zachowywać sie w ten sposob
jacko
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata