Moderator: SebaSTI
jacko napisał(a):przed tym feralnym lewym zakretem na SS20 pada komenda: "lewy 4 + bardzo dlugi",
kubica cos wspominal, ze nie bylo komendy, ze to zakret zaciesniający ?
albo zamiast '+' powinien byc '-' ?
Thomas napisał(a):SkyWalker napisał(a): niemniej...setup Fiesty tragiczny, chodzi po szlaku jak ja po pół litraNawet w porównaniu to Sołka, różnicę widać gołym okiem
Anbarra napisał(a):Thomas napisał(a):SkyWalker napisał(a): niemniej...setup Fiesty tragiczny, chodzi po szlaku jak ja po pół litraNawet w porównaniu to Sołka, różnicę widać gołym okiem
Nawet nie siedzisz w aucie ale na pareset kilometrow stwierdzasz ze ma setup tragiczny... Wez mu napisz na fejsie co by mozna zmienic. Albo jak masz jakis dobry setup w RBR to wyslij mu wartosci i powinno byc swietnie
Robert to polski Colin, ewidentnie. Jak mi teraz ten start przypomina wystep McCrasha bodajze w 1992 w Finlandii
http://www.youtube.com/watch?v=XuSTghX6gvs
Anbarra napisał(a):Thomas napisał(a):SkyWalker napisał(a): niemniej...setup Fiesty tragiczny, chodzi po szlaku jak ja po pół litraNawet w porównaniu to Sołka, różnicę widać gołym okiem
Nawet nie siedzisz w aucie ale na pareset kilometrow stwierdzasz ze ma setup tragiczny... Wez mu napisz na fejsie co by mozna zmienic. Albo jak masz jakis dobry setup w RBR to wyslij mu wartosci i powinno byc swietnie
Robert to polski Colin, ewidentnie. Jak mi teraz ten start przypomina wystep McCrasha bodajze w 1992 w Finlandii
http://www.youtube.com/watch?v=XuSTghX6gvs
Cairo napisał(a):Kubica oszczędza kolce na Power Stage
jacko napisał(a):obrażasz a za chwile sam bezceremonialnie szufladkujesz kierowce po 3 rajdach wrc i ledwie jednym na śniegu, no sory, ale na onecie będzie Ci wygodniej
Anbarra napisał(a):jacko napisał(a):obrażasz a za chwile sam bezceremonialnie szufladkujesz kierowce po 3 rajdach wrc i ledwie jednym na śniegu, no sory, ale na onecie będzie Ci wygodniej
O szlag! W zyciu nie przypuszczalem ze tak latwo sie wbic do "internetowej czolowki"Czyli jestem juz hejterem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość