Moderator: SebaSTI
Witcher1990 napisał(a):Nawet na zdawałoby się dobrym forum z wydawałoby się myślącymi ludźmi jest głupi hejting, w sumie nawet nie wiem po co odpisuję, niektórym i tak się nie przetłumaczy.
Nawet na zdawałoby się dobrym forum z wydawałoby się myślącymi ludźmi jest głupi hejting(...)
Witcher1990 napisał(a):Chciałbym zwrócić waszą uwagę, że KK jedzie tam pierwszy raz, większość stawki już brała udział w tym rajdzie i klepie ERC częściej niż on. Mikołajek na swoim w wykonaniu KK chyba nie trzeba przypominać.
Czołówka ERC również samochody ma lepiej ogarnięte, który to start Polaka R5? Jeśli dobrze liczę to 3ci.
I jeśli dobrze mi się wydaje to w PL więcej rajdów jest po czarnym co automatycznie sprawia że na tej nawierzchni Kajto czuje się lepiej co widać po wynikach osowych na Janner.
Co ma do rzeczy ile osiek go objechało? Na Monte ośki tłukły całą elitę MŚ, Ogier wygrał os skodą chyba na sardynii i bodaj jakiś młodziak zapunktował s2000 na PS. Przykładów jest masa, nie wiemy co było na osie.
Nawet na zdawałoby się dobrym forum z wydawałoby się myślącymi ludźmi jest głupi hejting, w sumie nawet nie wiem po co odpisuję, niektórym i tak się nie przetłumaczy.
Witcher1990 napisał(a):Jeśli osy będą podobne jak w relacjach sprzed roku to sądzę, że s2000 nie będzie tam miało wiele do gadania ze względu na niski xmax. Ok Breen wygrał ale umówmy się Ketoma to nie jest top top. Przewagę będzie miało RRC które dyga ok 200 i R5 które szybciej przyspiesza i chyba ma podobny vmax co rrc. Poza tym z podobnych względów R4 w rękach lokalesa może być również w stanie nawiązać walkę ale generalnie sądzę, że Kajto będzie tam miał spacerek w drodze do wygranej
d-z rallyfans napisał(a):zwróciłem uwagę na pewną zależność na tym forum, jak podchodzi się do wyników jednych zawodników a jak do innych, po jednym czy drugim można jechać jak po burej suce a jak ten ulubiony jest w podobnej sytuacj to cisza jak makiem zasiał
wanderer napisał(a):Nie wiem czego niektórzy się spodziewają od zawodnika, który poza Polską i na szutrowej nawierzchni startował raczej "od święta". Szału nie ma, ale jest bardzo przyzwoicie.d-z rallyfans napisał(a):zwróciłem uwagę na pewną zależność na tym forum, jak podchodzi się do wyników jednych zawodników a jak do innych, po jednym czy drugim można jechać jak po burej suce a jak ten ulubiony jest w podobnej sytuacj to cisza jak makiem zasiał
Właśnie o to chodzi, że nie jest w podobnej sytuacji. Lata startów w MŚ to nie to samo co lata startów w RSMP.
d-z rallyfans napisał(a):Twoja wypowiedź dotyczy jednego zawodnika a ja piszę o szerszym gronie.
To jest moje zdanie które wyrobiłem sobie tu na forum i tyle w temacie.
Dziękuję i dobranoc, życzę udanego wieczoru bo mój na pewno taki będzie
Zajcev napisał(a):no ale co chodzi? Breen już jest przed KK, Wiegand jutro go wyprzedzi, więc nie rozumiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości