viper napisał(a):Kolego to ty nie masz racji. 90% społeczeństwa w kwestii najlepszego kierowcy w porownani z np. Habajem wybierze popularnego w TVN i RMF kosciuszke.
Co do twojego cv to tez nie masz racji, bo dla przykładu bardzo prosto ci to wytlumacze żeby obalić twoja tezę z cv.
Przychodzi do firmy habaj i mówi ze wygrał rundę rsmp produkuje sie itd., a za chwile przychodzi pan biskiniewicz i mówi: nie wygrałem co prawda rajdu ale nic sie nie martwcie bo w głównych wiadomościach bedą o nas mówić jako o załodze TVN turbo i zobaczymy jaka potencjalną decyzje na tego sponsora będzie miało twoje cv.
jak ta teoria ma sie do biznes planu firmy i jaka byś decyzje marketingową ty podjol bedą właścicielem firmy ?...
Bo ja dla dobra firmy nawet bym nie dokończył cv pana Habaja
Z calym szacunkiem dla obu kierowców ale jaka reklame zrobi mi Biskiniewicz który nie zapewni zadnych wyników? To tak samo jak pokazywali Kajetanowicza i kazdy widz kojarzyl go ze zwyciestwami a pózniej Bebenka który kojarzyl sie glównie z awariami. Który kierowca robil dobra reklame, a który antyreklame?