Moderator: SebaSTI
SkyWalker napisał(a):Jezu ludzie...znacie takie przysłowie "Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" a po drugie kto idzie grubo jebnąć musi...każdemu się zdarza nawet największym mistrzom! To jest 1 rajd w wrc do tego w arcytrudnych warunkach z nowym pilotem, spodziewaliście się miejsca w 4?? Bo ja ani trochę...
SkyWalker napisał(a):Jezu ludzie...znacie takie przysłowie "Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" a po drugie kto idzie grubo jebnąć musi...każdemu się zdarza nawet największym mistrzom! To jest 1 rajd w wrc do tego w arcytrudnych warunkach z nowym pilotem, spodziewaliście się miejsca w 4?? Bo ja ani trochę...chłopak się musi rozjeździć a nie od razu teorie...Teraz podstawą jest zwerbować pilota z którym naprawdę się zgra bo niby to tylko pilot ale moim zdaniem w niektórych sytuacjach jest ważniejszy niż sam kierowca!
speedyzxz napisał(a):Jak obstawiacie, Sordo łyknie Prokopa?
viper napisał(a):SkyWalker napisał(a):Jezu ludzie...znacie takie przysłowie "Jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" a po drugie kto idzie grubo jebnąć musi...każdemu się zdarza nawet największym mistrzom! To jest 1 rajd w wrc do tego w arcytrudnych warunkach z nowym pilotem, spodziewaliście się miejsca w 4?? Bo ja ani trochę...chłopak się musi rozjeździć a nie od razu teorie...Teraz podstawą jest zwerbować pilota z którym naprawdę się zgra bo niby to tylko pilot ale moim zdaniem w niektórych sytuacjach jest ważniejszy niż sam kierowca!
Ty powinieneś byc adwokatem, bo nawet z winnego zrobisz świętoszka
.
Ty to jak domson jak Kubica ma wynik to 15 wpisów na minutę, a jak wali babola to cisza. Daj spokój sam Kubica jako sportowiec wie ze dał ciała i tyle. Ale tak na powaznie nie da się chłopie zdobyć doświadczenia dzwoniąc 2 dni pod rząd na pierwszych oesach. Można taka sytuacje tłumaczyć jak wypadek przy pracy, ale nie pisać bzdur typu każdemu się zdarza itd bo o tym każdy wie, ze to nie wycieczki krajoznawcze. Najpierw piszecie ze będzie walczył z najlepszymi, a jak dzwon to mówicie ze musi się wiele nauczyć. To tak trochę jak choragiewka wyglada.
SkyWalker napisał(a):W życiu nie zrobiłem 15 wpisów na minute^^ w wątku o Kubicy też mam tylko kilka wątków uwierz że udzielam się mniej niż np. Ty...a co do Roba to wydaję mi się że w tym sezonie już i tak pokazał co potrafi nie sądzisz? Wypadki i dzwony to część tego sportu...jeśli by się wiózł i dojechał za Sołkiem to dam se rękę uciąć że siadali byście i by było o Jezu dostał szanse od Fabryki nie wykorzystał co to będzie...teraz jest sytuacja że wydzwonił bo zapie..ł no to jest narzekanie bo po co cisną mógł jechać zachowawczo...to może niech w ogóle da sobie siana z jazdą i będziecie się dalej jarać wynikami Kościuszkonena który walczył z S2000 hmm?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 10 gości