wrc1600 napisał(a):"...he's not happy with Citroen..." m.in. to uslyszalem podczas krótkiej pogawedki w Katalonii z pewna osoba która duzo wie o WRC od kuchni.
w sensie samochod mu nie odpowiada czy team ?

Moderator: SebaSTI
wrc1600 napisał(a):"...he's not happy with Citroen..." m.in. to uslyszalem podczas krótkiej pogawedki w Katalonii z pewna osoba która duzo wie o WRC od kuchni.
gregortest napisał(a):Hola hola..
O RK w Fordzie już dawno pisałem
Pojadą cały cykl WRC i podobno będą rozwijać Fiestę.
W fordzie są mega szczęśliwi i dlatego dodatkową kasę i wsparcie w sezonie 2014 mają dać dla Wilsona.
Mijający sezon był niezwykle intensywny, mamy za sobą wiele miesięcy ciężkiej pracy której ukoronowaniem jest zdobyty przez nas tytuł. Postawione przed nami wyzwania wymagają JESZCZE WIĘKSZEJ pracy i zaangażowania, jednak w tym roku, w moim życiu osobistym nastąpiły zmiany, które powodują, że nie mogę poświęcić się pracy w zespole, w takim wymiarze w jakim jest to konieczne.
ZbyszekChaosu napisał(a):Widząc co czeka Kubice w Walii to z żalem muszę stwierdzić, że jego szanse na dojechanie do mety coraz bardziej spadają. Już sam fakt że nie jedzie o żadną stawkę, jedynie po naukę daje do myślenia. W tym sezonie Robert zawalił wszystkie rajdy w ME w których jechał "tylko" po naukę, podczas gdy w WRC-2 które było jakimś priorytetem i od początku dawało szanse na przyzwoity wynik na końcu sezonu Robertowi nie wyszedł tylko jeden rajd (Portugalia). On chyba potrzebuje jakiejś presji
Poza tym Robert nie ma doświadczenia "na błocie". Na Polaku było widać jakie mu to sprawia problemy. Jeśli do tego dołożymy nowe auto, nowego pilota, zmianę języka opisu i nowy team to robi się nieciekawie...
Szczerze życzę Kubicy dobrego wyniku oraz jestem pewien, że będzie bardzo szybki jak na debiutanta w tej klasie jednak jeśli dojedzie on do mety bez większych przygód, wówczas będę mile zaskoczony.
rallyfun napisał(a):ZbyszekChaosu napisał(a):Widząc co czeka Kubice w Walii to z żalem muszę stwierdzić, że jego szanse na dojechanie do mety coraz bardziej spadają. Już sam fakt że nie jedzie o żadną stawkę, jedynie po naukę daje do myślenia. W tym sezonie Robert zawalił wszystkie rajdy w ME w których jechał "tylko" po naukę, podczas gdy w WRC-2 które było jakimś priorytetem i od początku dawało szanse na przyzwoity wynik na końcu sezonu Robertowi nie wyszedł tylko jeden rajd (Portugalia). On chyba potrzebuje jakiejś presji
Poza tym Robert nie ma doświadczenia "na błocie". Na Polaku było widać jakie mu to sprawia problemy. Jeśli do tego dołożymy nowe auto, nowego pilota, zmianę języka opisu i nowy team to robi się nieciekawie...
Szczerze życzę Kubicy dobrego wyniku oraz jestem pewien, że będzie bardzo szybki jak na debiutanta w tej klasie jednak jeśli dojedzie on do mety bez większych przygód, wówczas będę mile zaskoczony.
W takim razie moze przekonaj go zeby zrezygnowal ze startu...jak i pozostalych kierowców od miejsca 7 w dól...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości