Sebekrally napisał(a):Co do Sołka myślę że określenie że sie wiezie jest obraźliwe. Myślę że Prokop może się zdziwić
W 2012 roku obaj jechali Rajd Szwecji w Fiestach WRC. Prokop był 9, Sołowow 20.
Moderator: SebaSTI
Sebekrally napisał(a):Co do Sołka myślę że określenie że sie wiezie jest obraźliwe. Myślę że Prokop może się zdziwić
robsol napisał(a):dinn napisał(a):robsol napisał(a):ktos leci w tym terminie??? To mozna sie spiknac na jakims servisie i razem poleciec w tamtym kierunku![]()
Jade z rodzina od piatku do niedzieli. Kolejno: sweet lamb, chirk oraz dyfant. W miedzyczasie serwis w deeside. A gdzie wy sie wybieracie i gdzie spicie?
prawdopodobnie ta sama kolejnosc a spimy niedaleko chirk-u.
hubertus_89 napisał(a):buczek napisał(a):buczek napisał(a):Ja bede smigal z oklic Londynu a dokladniej Watford. Na ten moment nie znalazlem napalencow chetnych do wyjazdu.
Jesli ktos ma miejsce lub chce sie ze mna zabrac chetnie rozloze koszta na wiecej osob. Bede jechal przez Luton, Northampton, Coventry, Birmingham itd.
Ponawiam pytanie w sprawie wyjazdu. Chetnie wezme kogos ze soba lub dolacze sie do grupy.
propozycja jest jeszcze aktualna??
wisiu napisał(a):Witam
Kupujecie bilety online czy na miejscu ?
jacko napisał(a):o zamianie pilota czytalem juz pare dni temu, ze to niby jakis wymog formalny, ktorego maciek nie spelnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości