Moderator: SebaSTI
tomass_85 napisał(a):Sorry ale znowu safety dało ciało. Jak ludzie są zbierani z łapanki i mają jedno czy dwa fikcyjne szkolenia (nie zasłyszane tylko jedna dziewczyna na testowym się zwierzała )to później wychodzi taki cyrk.
Co do rajdu to ogólnie spoko ale liczba załóg to już jakaś tragedia.
Jeżeli tak dalej będzie z podejściem PZM do każdego zawodnika ja do miliardera to każda runda RMSP sezonu 2014 będzie owocował w ok. 20 załóg .
tomass_85 napisał(a):Sorry procedury procedurami ale znowu safety dało ciało. Jak ludzie są zbierani z łapanki i mają jedno czy dwa fikcyjne szkolenia (nie zasłyszane tylko jedna dziewczyna na testowym się zwierzała )to później wychodzi taki cyrk.
Co do rajdu to ogólnie spoko ale liczba załóg to już jakaś tragedia.
Jeżeli tak dalej będzie z podejściem PZM do każdego zawodnika ja do miliardera to każda runda RMSP sezonu 2014 będzie owocował w ok. 20 załóg .
Kajto18 napisał(a):Tylko Ciekawi mnie dlaczego załoga hondy 138 Olała procedurę wypadkową? I ba mało tego Chciała kontynuować jazdę sportową?...
tomass_85 napisał(a):Dzięki viper za wytłumaczenie ale czy Safety nie powinien tak samo jak jeden z członków załogi która jako pierwsza dotarła na miejsce wypadku podjąć próby zatrzymać kolejnej załogi skoro droga była kompletnie zablokowana.
Kajto18 napisał(a):viper przepraszam za wypowiedź zbyt agresywną, ale nie miałem tego na celu.
Zgadzam się, to jest sytuacja awaryjna wymagająca, szybkiego dobrego wyboru pod dużym ciśnieniem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości