Moderator: SebaSTI
RajducH napisał(a):znamy już tego szybkiego zagranicznego kierowcę na dolnośląskim; jak wielu pewnie przypuszczało to Aignerw pugu od Dytki chyba szału nie zrobi
majkos napisał(a):Ta pani była na większej ilości rajdów (jako dziennikarz, kibic, zawodnik) niż większość tut.forumowiczów. Ma na swoim koncie produkcje telewizyjne, radiowe, prasowe itd. Jest czynną dziennikarką o specjalizacji samochodowej w szerokim tego słowa znaczeniu. Jeździ po całej Europie np na prezentacje nowych modeli aut lub opon. Prowadzi "starty" i "mety" w RSMP. Motulski pod względem działalności dziennikarskiej nie dorasta jej do pięt, a Ty Sokół najpierw poznaj jej działalność, nim napiszesz takie bzdety..
Jarek55511 napisał(a):No nie wiem mój znajomi jest jakimś tam sędzią i ma za dwa dni 400zł.więc nie jest to mało jak dla mnie,bo safeciarz ma 100zł.za dzień plus pewnie posiłek.
stachniak14 napisał(a):Ja w tym roku jadę tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=HCYaLRgBMVs
4.42![]()
powinno być ciekawie
afrofoto napisał(a):stachniak14 napisał(a):Ja w tym roku jadę tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=HCYaLRgBMVs
4.42![]()
powinno być ciekawie
Jaki to odcinek i której jego części?
afrofoto napisał(a):à propos tej panimajkos napisał(a):Ta pani była na większej ilości rajdów (jako dziennikarz, kibic, zawodnik) niż większość tut.forumowiczów. Ma na swoim koncie produkcje telewizyjne, radiowe, prasowe itd. Jest czynną dziennikarką o specjalizacji samochodowej w szerokim tego słowa znaczeniu. Jeździ po całej Europie np na prezentacje nowych modeli aut lub opon. Prowadzi "starty" i "mety" w RSMP. Motulski pod względem działalności dziennikarskiej nie dorasta jej do pięt, a Ty Sokół najpierw poznaj jej działalność, nim napiszesz takie bzdety..
Nie znam jej osobiście choć miałem ta nikłą przyjemność spotka się z nią, wymieniać @ i prowadzić rozmowy przez telefon przy okazji np. dolnośląskiego i osobiście nie przypadła mi do gustu ale to subiektywne odczucie. Bardziej mnie razi to co mówi i jak, prowadząc np. ceremonie startów czy komentując chociażby odcinki miejskie (przy okazji Świdnickiego, Karkonoskiego czy Dolnośląskiego). Przykład z tego rocznego Świdnickiego i wpadka (z Oleksowiczem) której dobry dziennikarz zajmujący się daną tematyką nie powinien popełniać, która brzmiała mniej więcej tak:
"Maćku wracasz na polskie trasy po dwu letniej przerwie którą spędziłeś w Mistrzostwach Europy jakie oczekiwania na ten rajd" Oleksowicz "Ostatni sezon przejeździliśmy w WRC "
Co do Harmonogramu rajdu to zgodzę się z Łukaszem że fajniej było by zrobić Kłodzko na koniec 1 etapu ( a jeszcze lepiej po zakończeniu 2 etapu bez wliczania do zawodów tylko pod publikę) ze względu na kibiców, załogi i ich sponsorów i pewnie dało by radę. Ale jako osoba która Kibicuje, czasami założy zieloną kamizelkę a kiedyś organizowała punkty i marzła na odcinkach widzę to tak - tną koszty jak tylko mogą, w czwartek będzie mniej kibiców więc nie będzie trzeba tyle osób żeby zabezpieczyć odcinek (miejscowa ekipa). Piątek zaczyna się o 10 więc dojedzie tylko jedna ekipa z rana - odpadają noclegi dla ludzi, i Śmiechu warte diety dla sędziów którzy raczej są zwrotem wydatków dla osób marznących gdzieś w lesie niż zarobkiem. Ale to tylko moje zdanie na ten temat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości