Moderator: SebaSTI
d-z rallyfans napisał(a):Viper ty chłopie za to znasz się na wszystkim i wszędzie wszystkich pouczasz bo tylko ty masz racje, doskonale wiem że do tego jest potrzeba kasa i to gruba kasa, ale jak chce się jeździć za granicą to trzeba to kasę załatwić a nie biadolić jak mi źle i czekać jak ktoś przyjdzie sam i powie masz tu Kajetan kilka baniek na starty, ale jak piszesz Kajetan na początek kalkuluje ile na tym zarobi to niech kalkuluje dalej i kolekcjonuje tytuły MP.
viper napisał(a):Kajetanowicz to jego zawód i musi liczyć kase tzn. Z góry najpierw planować ile zarobi, a nie gdzie bedZie jeździł, bo ta kasa nie jest prporcjonalna.
viper napisał(a):d-z rallyfans napisał(a):Viper ty chłopie za to znasz się na wszystkim i wszędzie wszystkich pouczasz bo tylko ty masz racje, doskonale wiem że do tego jest potrzeba kasa i to gruba kasa, ale jak chce się jeździć za granicą to trzeba to kasę załatwić a nie biadolić jak mi źle i czekać jak ktoś przyjdzie sam i powie masz tu Kajetan kilka baniek na starty, ale jak piszesz Kajetan na początek kalkuluje ile na tym zarobi to niech kalkuluje dalej i kolekcjonuje tytuły MP.
załatwić to sie możesz w ubikacji, a tu potrzebne są albo układy , albo pieniążki z bogatego domu. Kajetanowicz na dzisiaj jest jedynym zawodnikiem który z niczego zrobił coś. Reszta zawodników dokłada do intreresu z własnych pieniędzy. Ja nikogo nie pouczam tylko wiem to z autopsji, a ty pojęcia zielonego nie masz jak to wszystko działa w praktyce, wiec sie nie wymadrzaj tylko jak to nazwales zalatw troche kasy i sie poscigaj. Zobaczymy jak daleko sie do turlasz i potem pogadamy, bo na razie nie ma o czym z tobą rozmawiać jak realizm rajdow znasz RB, albo z colina.
d-z rallyfans napisał(a):Ja akurat nie mam ochoty na ściganie bo to nie moja bajka, a RB i colina nie gram bo jestem za stary i z tobą też kończe dyskusje bo tradycyjnie zniżasz się do poziomu większości twoich wypowiedzi, buźka pa
czarnyolek napisał(a):Sainz urodził się w biednej robotniczej rodzinie, McRae wychował się w slumsach na obrzeżach Glasgow, Makinen to syn drwala i mleczarki, a Kankkunen zebrał na pierwszą rajdówkę odkładając kasę z roznoszenia gazet. Ludzie coś wam się z komuną porypało chyba, że każdy MUSI mieć takie same szanse.
Sport motorowy to zawsze był drogi sport dla bogaczy i ich dzieci. Takich co to na samym talencie weszli na szczyt jest bardzo niewielu.
Kajto18 napisał(a):czarnyolek napisał(a):Sainz urodził się w biednej robotniczej rodzinie, McRae wychował się w slumsach na obrzeżach Glasgow, Makinen to syn drwala i mleczarki, a Kankkunen zebrał na pierwszą rajdówkę odkładając kasę z roznoszenia gazet. Ludzie coś wam się z komuną porypało chyba, że każdy MUSI mieć takie same szanse.
Sport motorowy to zawsze był drogi sport dla bogaczy i ich dzieci. Takich co to na samym talencie weszli na szczyt jest bardzo niewielu.
Zgadzam się w 100 % nie ma płakać.. Jakby bardzo chciał to by polatał za granica. Zawsze można zamienić wille na małe mieszkanie, auto na tańsze itd. Więc nie ma co gadać..
Kubus napisał(a):Koledzy, kto jeszcze nie widział niech się przyłączy!!! Jest już pół tysiąca polubień od wczoraj:D
https://www.facebook.com/pages/WrcErc-d ... 2292153981
Kubus napisał(a):Koledzy, kto jeszcze nie widział niech się przyłączy!!! Jest już pół tysiąca polubień od wczoraj:D
https://www.facebook.com/pages/WrcErc-d ... 2292153981
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości