Moderator: SebaSTI
ZbyszekChaosu napisał(a):Michał drugi w kwalifikacjachCiekawe co teraz wymyślą hejterzy? Dalej będą pisać że Lotos wyrzuca w błoto pieniądze na Kościuszkę i że Kajetan jest dużo szybszy? Moim zdaniem to po prostu pokazuje na jak niskim stopniu poziomie stoją rajdy w Polsce, skoro MK w WRC jest póki co najwyżej średniakiem a na Polskim daje taki power (i to z uszkodzonym kręgosłupem).
Domson napisał(a):Nie zapominaj, że Michał ma tu najlepszy możliwy sprzęt jaki był do wykorzystania. Jakby tak odjąć przewage sprzętu to by troche poleciał w tył, no ale wygląda to ładnie na papierzeI nie chodzi mi tu o jechanie po Michale, tylko o to by patrzeć na wyniki szerzej.
Co do Kajta. Nikt nie kazał mu się kwalifikować tak słabo. Szybkościowo ma sprzęt na poziomie Michała, więc...
Domson napisał(a):Nie zapominaj, że Michał ma tu najlepszy możliwy sprzęt jaki był do wykorzystania. Jakby tak odjąć przewage sprzętu to by troche poleciał w tył, no ale wygląda to ładnie na papierzeI nie chodzi mi tu o jechanie po Michale, tylko o to by patrzeć na wyniki szerzej.
Co do Kajta. Nikt nie kazał mu się kwalifikować tak słabo. Szybkościowo ma sprzęt na poziomie Michała, więc...
rallyfan1985 napisał(a):Umówmy się, na tym forum czego Kościuszko by nie zrobił to i tak będzie źle i tyle
Domson napisał(a):Nie o to mi chodziło. Osobiście myślę, że Michał lepiej sobie radzi nieco wolniejszymi samochodami i Wurc wydaje mi się ,że jest dla niego lekko przytłaczający szybkościowoCo nie zmienia faktu, ze najchetniej widziałbym go w RRC w tym rajdzie, żeby móc mówić o jakimś sensownym poroównywaniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości