Rajd Polski 2013

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Rajd Polski 2013

Postprzez rypley » sobota, 7 wrz 2013, 19:30

Już prosiłem o nie dyskutowanie z viper. I tak jestem zdziwiony że Seba nie dał mu tymczasowego bana.

W poprzednich latach kasa trafiała do organizatora i w jakiś sposób wspierała polskie rajdy. Wtedy czułem się dumny płacąc za karnet. Teraz moja kasa ma pójść na jakąś niemiecką firmę która kupiła prawa od organizatora. Więc motywacji w płaceniu nie mam żadnej.
Patrzyłem mapki, jak nawet mając karnet pójść w fajne miejsca które znam, przynajmniej 3km zasuwania. Znów będzie strefa kibica pewnie jak rok temu, na pierwszym odcinku w sobotę gdzie siódemka się wystawiła z metrażem do liczenia skoków a chyba nikt się nie oderwał od drogi. To są super strefy kibica...

Ja osobiście rajdami zaraziłem się w momencie gdy rajdówka leciała koło mnie blisko, czułem jej pęd, landrynkowy zapach spalin... Gdybym za pierwszym razem oglądał rajd ze 100m i zapłacił za to 100 zł to myślę że był to mój pierwszy i ostatni raz...
rypley
N3

Postprzez jankess » sobota, 7 wrz 2013, 22:24

A można w tym roku się spodziewać że gdzieś chociaż trochę polatają? :roll:
jankess

Postprzez viper » sobota, 7 wrz 2013, 23:13

rypley napisał(a):Już prosiłem o nie dyskutowanie z viper. I tak jestem zdziwiony że Seba nie dał mu tymczasowego bana.

W poprzednich latach kasa trafiała do organizatora i w jakiś sposób wspierała polskie rajdy. Wtedy czułem się dumny płacąc za karnet. Teraz moja kasa ma pójść na jakąś niemiecką firmę która kupiła prawa od organizatora. Więc motywacji w płaceniu nie mam żadnej.
Patrzyłem mapki, jak nawet mając karnet pójść w fajne miejsca które znam, przynajmniej 3km zasuwania. Znów będzie strefa kibica pewnie jak rok temu, na pierwszym odcinku w sobotę gdzie siódemka się wystawiła z metrażem do liczenia skoków a chyba nikt się nie oderwał od drogi. To są super strefy kibica...

Ja osobiście rajdami zaraziłem się w momencie gdy rajdówka leciała koło mnie blisko, czułem jej pęd, landrynkowy zapach spalin... Gdybym za pierwszym razem oglądał rajd ze 100m i zapłacił za to 100 zł to myślę że był to mój pierwszy i ostatni raz...

A za co ma mi dać bana. Chamsko sie nie wyrażam nie obrazam nikogo a to ze ktos sie ze mna nie zgadza to nie znaczy ze moze mieć racje. Weź gościu wyluzuj. Nie chcesz nie odpowidaj , ale nie zasmiecaj forum takimi tekstami. Nie chcesz płacić to nie płac , ale kolega wyżej udowodnił ze zapłaci dla swietego spokoju i po to zeby być uczciwym w stosunku do innych.
viper
S2000

Postprzez pancernik » sobota, 7 wrz 2013, 23:24

Dajcie juz spokój z tymi vipami. Szkoda na nich slow.
Skupmy się na trasie!
Gdzie można ogarnąć cos poza punktami.
Macie propozycje ?
Myślę ze ten Polski będzie ostatni na który jadę ze względu na komercje i chciał bym cos zobaczyć poza pw
pancernik

Postprzez SebaSTI » niedziela, 8 wrz 2013, 10:53

Panowie czy nie można podejść do tego trochę wyluzowanym, ja rozumiem że nie stać wszystkich na bilety itp, że forum wcześniej żyło bez moderatora, ale czas troche podejśc do tematu inaczej, cieszyć sie że w ogóle mamy Rajd Polski z dobra obsadą....Raz dałem tylko bana na 24h, przydałby się ktoś do pomocy bo ja nie ogarniam was wszystkich.....
SebaSTI
A6

Postprzez hubertus_89 » niedziela, 8 wrz 2013, 10:56

z racji tego ze wybieram sie do Mikolajek to nie bede mogl obejrzec relacji live eurosportu i mam pytanie czy gdzies potem bedzie mozna obejrzec taka relacje?
Ktos moze bedzie to nagrywal?
Szkoda bylo by przegapic takiej relacji jaka przygotuje eurosport.
hubertus_89
N1

Postprzez Witcher1990 » niedziela, 8 wrz 2013, 11:03

http://www.youtube.com/user/MotorsportF ... e=g-subs-u
Ja oglądam np na tym kanale mam też inny o ile nie zabanowali gościa
Witcher1990
A6

Postprzez Yrtat » niedziela, 8 wrz 2013, 11:59

hubertus_89 napisał(a):z racji tego ze wybieram sie do Mikolajek to nie bede mogl obejrzec relacji live eurosportu i mam pytanie czy gdzies potem bedzie mozna obejrzec taka relacje?
Ktos moze bedzie to nagrywal?
Szkoda bylo by przegapic takiej relacji jaka przygotuje eurosport.

Hubertus, relacje z erc ktore tworzy eurosport zawsze mozna zobaczyc na jutubie. Uzytkownik o nazwie MotorsportFanCyprus udostepnia fimiki z wersja angielska, gosc jest niezawodny. Na pewno to znajdziesz :) Pozdrawiam serdecznie
Yrtat
A5

Postprzez Newmann » niedziela, 8 wrz 2013, 15:09

Czy ktoś ma jakiś plan na obejrzenie więcej niż 2 odcinków dziennie?
w sobotę może być ciężko jeśli ktoś ma ochotę na oglądanie gości z litwy.
Prędkość była OK, tylko zakręt za ciasny
Newmann
N2

Postprzez scooby14444 » niedziela, 8 wrz 2013, 15:43

hubertus_89 napisał(a):z racji tego ze wybieram sie do Mikolajek to nie bede mogl obejrzec relacji live eurosportu i mam pytanie czy gdzies potem bedzie mozna obejrzec taka relacje?

A ja mam zamiar ogladać relacje live na oesach. Z tego co patrzyłem to na wszystkich oesach jest 3G (t-mobile). Wystarczy smartfon, albo tablet i wykupienie abonamentu na eurosport na IPLA i jazda. :)
scooby14444
N3

Postprzez Texaco » niedziela, 8 wrz 2013, 16:45

Czy moze ktoś ogarnąć jakieś fajne miejscowki bo od 2009 nie bylem na Polskim nieprzeszkadza mi że trzeba będzie z buta dawać ileś tam km , miejscowi najlepiej by się wypowiedzieli gdzie zostawic auto i w która strone się udać ,planuję w piątek przyjechać i pewnie na odconku się rozbije z namiotem ....co do cen karnetów się niewypowiadam bo cisne 600 km po to żeby wkońcu szuter zobaczyć a nie nonstop asfalt :)
Ford Sierra Cosworth by Texaco Marian Bublewicz
Texaco
N1

Postprzez zaszybki » niedziela, 8 wrz 2013, 21:47

Newmann napisał(a):Czy ktoś ma jakiś plan na obejrzenie więcej niż 2 odcinków dziennie?
w sobotę może być ciężko jeśli ktoś ma ochotę na oglądanie gości z litwy.

Ja chce w sobote zobaczyc 4 oesy, na litwe nie czekam bo szalu nie bedzie i szkoda czasu - plan na sobote to talty, potem mragowo, popoludniu baranowo i drugie mragowo..:) Damy rade na luzie..:) Jade z wroclawia wiec trzeba wycisnac ile sie da...niedziela chyba tylko 1 oes rano i powrot do domu..:S
zaszybki
N2

Postprzez wojtasm461 » niedziela, 8 wrz 2013, 22:29

ja mam podobny plan z tym że w niedziele 2,a nawet 3 oesy,jak już jadę przez całą Polskę to trzeba się naoglądac. :D
https://www.facebook.com/legacyrally
wojtasm461
N3

Postprzez edwardkrasz » niedziela, 8 wrz 2013, 22:52

co do boków - OS Tałty m. Lelek wyjście na asfalt. podbicie tylko trzeba schować się za drzewa przy asfalcie. http://www.youtube.com/watch?v=ln-L0OxsYRI
edwardkrasz
N1

Postprzez rypley » poniedziałek, 9 wrz 2013, 07:49

My chyba rekreacyjnie, rano na tałty i siedzimy do drugiego przejazdu. Później na drugie mrągowo, czyli w sumie 3 oesy ale bez szalonego latania.
W niedzielę nocujemy przy użrankach więc tylko wyjdziemy na oes a z drugiej pętli to jeszcze nie wiem.
rypley
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP