Moderator: SebaSTI
rypley napisał(a):Już prosiłem o nie dyskutowanie z viper. I tak jestem zdziwiony że Seba nie dał mu tymczasowego bana.
W poprzednich latach kasa trafiała do organizatora i w jakiś sposób wspierała polskie rajdy. Wtedy czułem się dumny płacąc za karnet. Teraz moja kasa ma pójść na jakąś niemiecką firmę która kupiła prawa od organizatora. Więc motywacji w płaceniu nie mam żadnej.
Patrzyłem mapki, jak nawet mając karnet pójść w fajne miejsca które znam, przynajmniej 3km zasuwania. Znów będzie strefa kibica pewnie jak rok temu, na pierwszym odcinku w sobotę gdzie siódemka się wystawiła z metrażem do liczenia skoków a chyba nikt się nie oderwał od drogi. To są super strefy kibica...
Ja osobiście rajdami zaraziłem się w momencie gdy rajdówka leciała koło mnie blisko, czułem jej pęd, landrynkowy zapach spalin... Gdybym za pierwszym razem oglądał rajd ze 100m i zapłacił za to 100 zł to myślę że był to mój pierwszy i ostatni raz...
hubertus_89 napisał(a):z racji tego ze wybieram sie do Mikolajek to nie bede mogl obejrzec relacji live eurosportu i mam pytanie czy gdzies potem bedzie mozna obejrzec taka relacje?
Ktos moze bedzie to nagrywal?
Szkoda bylo by przegapic takiej relacji jaka przygotuje eurosport.
hubertus_89 napisał(a):z racji tego ze wybieram sie do Mikolajek to nie bede mogl obejrzec relacji live eurosportu i mam pytanie czy gdzies potem bedzie mozna obejrzec taka relacje?
Newmann napisał(a):Czy ktoś ma jakiś plan na obejrzenie więcej niż 2 odcinków dziennie?
w sobotę może być ciężko jeśli ktoś ma ochotę na oglądanie gości z litwy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości