Moderator: SebaSTI
jarexcc napisał(a):viper Ty jesteś niereformowalny...., cały czas tłucze się o jakości ceny do produktu..., ja nawet jestem w stanie zaakceptować tą cenę, ale nie zaakceptuje i nierozumię intencji organizatora, na odcinku 1 lub 2 strefy na określmy przeciętnego kibica i 5-9 dla VIP który płaci 5 razy więcej. zastanawia mnie właśnie ten temat..., prawda jest taka to próba wyciągnięcia kasy ile się da, wbrew popularyzacji rajdów.
mój głos jest taki
ZAMIAST PRZY OKAZJI UDZIAŁU ROBERTA KUBICY POPULARYZOWAĆ TEN SPORT, NISZCZY SIĘ GO!!!!
kibice którzy z powodów Kubicy przyjadą 1 razy i zobaczą że jest tyle ograniczeń mogą źle ocenić tan sport, a nie o to chyba chodzi.... no chyba że zapłacą te 500zł, tylko co dalej, czy popularyzacja rajdów tak ma wyglądać...
viper napisał(a):jarexcc napisał(a):viper Ty jesteś niereformowalny...., cały czas tłucze się o jakości ceny do produktu..., ja nawet jestem w stanie zaakceptować tą cenę, ale nie zaakceptuje i nierozumię intencji organizatora, na odcinku 1 lub 2 strefy na określmy przeciętnego kibica i 5-9 dla VIP który płaci 5 razy więcej. zastanawia mnie właśnie ten temat..., prawda jest taka to próba wyciągnięcia kasy ile się da, wbrew popularyzacji rajdów.
mój głos jest taki
ZAMIAST PRZY OKAZJI UDZIAŁU ROBERTA KUBICY POPULARYZOWAĆ TEN SPORT, NISZCZY SIĘ GO!!!!
kibice którzy z powodów Kubicy przyjadą 1 razy i zobaczą że jest tyle ograniczeń mogą źle ocenić tan sport, a nie o to chyba chodzi.... no chyba że zapłacą te 500zł, tylko co dalej, czy popularyzacja rajdów tak ma wyglądać...
To sie weź do roboty jak ci źle, i zaproponuj lepszy produkt, bo póki co ja tu widzę tylko ogół tzn. Jakość do produktu ale żaden nie powiedział co zrobić zeby było lepiej toraz. związkiem rządzi PZM i jego rządy mnie sie nie podobają, ale rajdem organizator. Pojęcia nie masz ile kosztuje impreza tej rangi i jakie warunki trzeba spełnić zeby sie odbyła. Po drugie jak można powiedziec przed impreza ze ona jest złej jakości skoro sie nie odbyła. Większość tutaj jest z góry na nie bo nie. Rajd polski ajak był runda MŚ miał być mega porażka ,a był sukcesem, wiec opinie powinny być po rajdzie a nie przed, bo takie podejście świadczy tylko o tym, ze nie ważne co bedZie i tak bedZie takim jak ty źle.
jarexcc napisał(a): a byś się zdziwił kolego viper że ja wiem ile ta impreza kosztuje, ja nie mówię o kosztach imprezy, nawet nie neguje ceny biletów, ale własnie podejście organizatorów do kibiców!!! chyba nie rozumiesz lub nie czytasz z zrozumieniem o co mi chodzi.
a chodzi mi o udogodnienia dla jednych i utrudnienia dla innych z mirę czego? Kasy tylko Kasy wbrew rajdom i ich popularyzacji!!
cena 99,- za rajd ERC jest OK ale w pełnej lub 90% dostępności ale za taką dostępność trzeba zaplacić 500zł a to w ocenie mojej jakości do produktu jest przesadzone i to mocno..
VIPER ROZUMIESZ??? czy jednak dalej masz takie ograniczenia
viper napisał(a):To sie weź do roboty jak ci źle, i zaproponuj lepszy produkt
scooby14444 napisał(a):Skończcie już tą do niczego nie prowadzącą dyskusję. Fakt z vipowskimi trochę przesadzili z ceną, ale nie pierwszy raz organizują ten rajd więc mniej więcej wiedzieli jaki będzie na to popyt.
Na 1 os rajdu warmińskiego: Staniszewski 2.1 sek przed Kościuszką.
scooby14444 napisał(a):Skończcie już tą do niczego nie prowadzącą dyskusję. Fakt z vipowskimi trochę przesadzili z ceną, ale nie pierwszy raz organizują ten rajd więc mniej więcej wiedzieli jaki będzie na to popyt.
Na 1 os rajdu warmińskiego: Staniszewski 2.1 sek przed Kościuszką.
viper napisał(a):jarexcc napisał(a): a byś się zdziwił kolego viper że ja wiem ile ta impreza kosztuje, ja nie mówię o kosztach imprezy, nawet nie neguje ceny biletów, ale własnie podejście organizatorów do kibiców!!! chyba nie rozumiesz lub nie czytasz z zrozumieniem o co mi chodzi.
a chodzi mi o udogodnienia dla jednych i utrudnienia dla innych z mirę czego? Kasy tylko Kasy wbrew rajdom i ich popularyzacji!!
cena 99,- za rajd ERC jest OK ale w pełnej lub 90% dostępności ale za taką dostępność trzeba zaplacić 500zł a to w ocenie mojej jakości do produktu jest przesadzone i to mocno..
VIPER ROZUMIESZ??? czy jednak dalej masz takie ograniczenia
to ty chyba nie rozumiesz. Jak możesz krytykować coś co sie jeszcze nie odbyło. To nie jedz na rajd jak to jest przesadzone. Chłopie proste jak budowa cepa po za tym z kad ci sie wzięło 500ja to wszystko co ty du wymieniasz ma za 99 info ze strony rajdu
Rally Pass - 3 dni 99 PLN
Umożliwia:
- Wejście do wszystkich oficjalnie wyznaczonych punktów widokowych na odcinkach specjalnych Lotos 70 Rajdu Polski
- Oglądanie Wolnych Przejazdów, Odcinka Kwalifikacyjnego oraz Super OS Mikołajki (miejsce stojące przy Torze)
- Wejście na teren parku serwisowego
- Miejsce parkingowe przy każdym punkcie widokowym oraz przy Torze Mikołajki
- Oficjalny Informator z mapą Rajdu
Pakiet Kibica zawierający Rally Pass oraz Oficjalny Informator zostanie wysłany 2 tygodnie przed Rajdem do Kibiców zamawiających przesyłkę kurierem lub będzie można go odebrać w Punkcie Obsługi Kibica w Mikołajkach w dniach 13-15 września.
Dzieci do lat 12 wstęp wolny. W przypadku wykupienia miejsca na trybunie przy Torze Mikołajki, opiekunowie mogą trzymać dzieci do lat 3 na kolanach. Dzieci powyżej 3 roku życia muszą posiadać bilet uprawniający do zajęcia miejsca na trybunie. Dzieci mogą przebywać w punktach widokowych oraz na Torze Mikołajki tylko pod opieką osób dorosłych.
Masz poważny problem, bo jesteś nastawiony na Nie. Za 99 zł jak wół napisane karnet na 3 dni do wszystkich stref. To nazywaz nadużywaiem według mnie cena odpowiednia do produktu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości