Gąsior napisał(a):jarexcc napisał(a):JAKO KIBICE MUSIMY ICH PRZECHYTRZYĆ, DLATEGO JA GORĄCO DO TEGO NAMAWIAM!!!
A ja w ramach bojkotu zimy będę chodził bez czapki i odmrożę sobie uszy.
LUDZIE, LITOŚCI !!! Organizator rajdu to nie Caritas, musi zarobić. Organizacja rajdu, zwłaszcza szutrowego jest kosztowna. Co do dojazdów - na całym świecie jest tendencja, żeby przytrzymać ludzi na OS-ach, żeby uniknąć gonitwy na dojazdówkach. Również te znienawidzone strefy kibica są coraz popularniejsze i dochodzi wręcz do sytuacji, gdzie przebywanie poza strefą jest nielegalne. Co prawda zawsze będzie grupa hardcorowców, którzy jak yeti będą przedzierać się na środek odcinka, ale prawda jest taka, że masowego kibica najprościej jest skierować w kilka miejsc i tam sensownie kontrolować. Faktem jest, że często taka strefa jest w absurdalnej odległości od drogi względem potencjalnego zagrożenia ale to już odrębny temat.
Też tak kiedyś miałem - gonitwa po krzakach, bunt na złodziei (przepraszam - organizatorów). Ale dorosłem do pewnych rzeczy, czego i wam życzę.
tutaj nie ma doroslości do pewnych rzeczy, ale stosunek ceny do jakości produktu ( pokazania rajdu ) a to ogranicza organizator i to bardzo, strefy kibica owszem ok niech są, ale dlaczego na odciunku jest 1-2 dla jedynych i 5-6 dla innych czytaj VIP. tak samo trzeba zorganizować i zabezpieczyć tam strefę, to tak jakby na stadion 50tyś miejsca dla VIP były w liczbie 40tyś.