rallyfun nie twierdzę że nie masz racji z tym zastaw się a postaw się i z tym że nasi 100% nie wycisny z tych fur ale na boga nie pisz tu o tym jak my teraz mamy banana na twarzy po publikacji listy zgłoszeń, jak my z takich powodów mamy się zamartwiać to co nam ma radość sprawiać

. Co do typów na królów rajdu polski to chciało by się żeby hołek wygrał, kajto był drugi a stanik trzeci z nagrodą Colin McRae Flat Out Trophy

, ale patrząc racjonalnie to raczej żądzili będą breen i kopecky (może i niebłyszczy na luźnym ale w fabryce na polski poziom powinno wystarczyć), obaj są jednak mega wjeżdzeni w porównaniu z naszymi a na tego trzeciego typował bym kubicę który też ostatnio trochę km nawinoł i na podium myślę że wystarczy tempo jakie pokazał w finlandi. Kajto to raczej w debiucie w agrupie będzie miał ciężko się podpiąć, hołek posiada dużą łatwość adoptowania się szybko do nowych rajdówek, pozatym ma mega doświadczenie z agrupami (w 2009 jak stałem na Trosie i podali w radiu rajdowym że między czołówką było mniej niż sekunda na mecie a hołek był w tej grupie to miałem łzy w oczach

i wiedziałem że żaden z polaków niebył by w stanie tak pojechać, więc życze mu teraz takiego tempa bo teraz rywale będą jednak z trochę niższe półki niż w 2009, wtedy jaki i teraz miał już swoje lata i nie jeżdził już długo w rajdach płaskich. Szkoda mi trochę będzie chuchały, kuchara i bębenka tułających się pod koniec drugiej dwudziestki ale cóż przy takiej obsadzie takie życie, może chuchała zapóka na którymś oesie do top- 10 ale raczej ciężko będzie. W ośce stawiam na szybkiego i szalonego nivetta

Kupić amerykańca w dieslu to jak pójść do prostytutki żeby się całować ...