To jest watek o rajdzie Niemiec, ktory swoja droga powoli nam sie konczy, ale jutro moze byc naprawde interesujaco. Pojedynek Sordo vs Neuville - bardzo emocjonujacy

Moderator: SebaSTI
viper napisał(a):scooby14444 napisał(a):Dobra fakty: Robert po wypadku:
Liczba startów: 14 ; 2012 (5) ; 2013(9)
Liczba dzwonów: 4 ; 2012 (2) ; 2013 (2) - w tym jeden nie ze swojej winy w C4 z Inglessim.
Czyli podsumowując ten rok: 9 startów - 1 dzwon (w pierwszym rajdzie - Kanary) i jedna delikatna rolka na Azorach.. Z czołówki zawodników WRC nikt nie ma lepszej skuteczności (Loeba nie liczę). Prokopa i Kościuszki też bo oni się nie ścigają tylko dojeżdżają.
Rolka to nie dzwonty powinieneś być adwokatem
. Dobra już mam dosyć
. Zobaczymy co bedZie dalej. Jak nie bedZie dzwonił to ma szanse na wiele, a jak bedZie to skończy jak Latvala, który no tabene i tak ma wiecej szczęścia z e tyle lat w wrc go trzymają. No chyba ze sie nie dowiemy bo wróci do f 1 taka opcja tez istnieje.
speedyzxz napisał(a):viper napisał(a):scooby14444 napisał(a):Dobra fakty: Robert po wypadku:
Liczba startów: 14 ; 2012 (5) ; 2013(9)
Liczba dzwonów: 4 ; 2012 (2) ; 2013 (2) - w tym jeden nie ze swojej winy w C4 z Inglessim.
Czyli podsumowując ten rok: 9 startów - 1 dzwon (w pierwszym rajdzie - Kanary) i jedna delikatna rolka na Azorach.. Z czołówki zawodników WRC nikt nie ma lepszej skuteczności (Loeba nie liczę). Prokopa i Kościuszki też bo oni się nie ścigają tylko dojeżdżają.
Rolka to nie dzwonty powinieneś być adwokatem
. Dobra już mam dosyć
. Zobaczymy co bedZie dalej. Jak nie bedZie dzwonił to ma szanse na wiele, a jak bedZie to skończy jak Latvala, który no tabene i tak ma wiecej szczęścia z e tyle lat w wrc go trzymają. No chyba ze sie nie dowiemy bo wróci do f 1 taka opcja tez istnieje.
Fakt, wydawało mi się że viper robi z siebie momentami przesadnie obiektywnego, nie mniej jednak, mówiąc wprost, głupio liczysz. Rolka to już dzwon i warto pamiętać że na Fince Robert wleciał na grzyby do lasu, szczęściem dla niego skończyło się na pewnie 10 sec w plecy, a w Portugalii kosił trawe w rowie, ale mógł być tam czy tam większy konar albo kamień i auto stanęłoby w miejsca albo po 2 km i odmówić posłuszeństwa? mogło.
Ogier ostro przeszarżował na OS3? Nie. A kosztowało sporo.
Tak Robertowi tempa nie brakuje, w tym momencie zainteresowanie fabryk jego osobą mnie nie zaskakuje, ale czy wygra WRC2 w 2013, czy będzie walczył o mistrza w przyszłym roku, nie wiem. Może? W sumie miło by było
Hlor napisał(a):Jak już wyliczacie Robertowi błędy to http://www.youtube.com/watch?v=qoiytUmjmQw macie kolejny w 2:05, poza tym również ciekawe akcje
Przygoda kościuszki...bardzo dziwnie to wygląda w końcu wszyscy najechali na to podbicie i praktycznie każdy mocno o to zawadzał...
https://www.facebook.com/photo.php?v=59 ... =2&theater
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości