Matthias Schmidt napisał(a):starzyna - 10000 procent racji!!
jacko - czlowieku, gdzie Ty w ogole jestes? Naucz sie czytac, bo na razie widze, ze masz z tym klopot. Czy viper kiedykolwiek napisal, ze Kubica jest zly jego zdaniem? Pomysl nieco. Ktos chyba musialby byc glupi, zeby Kubice ocenic jako 'zlego kierowce'. Ale pewnie, on nie wypowiada sie o Kubicy w samych superlatywach, to pewnie jest znak, ze uwaza, ze Robert jest kiepskim zawodnikiem. No po prostu rece opadaja.
Daj spokój matthias schmidt oni widza to co chcą podczas gdy kubica z szybkością nigdy nie miał problemów. Problemem był brak skuteczności w dojezdzaniu do mety i nikt nie wiedział dlaczego,a. Ponieważ jego karira rajdowa jest zbyt krótka to do euforii daleka droga. dlatego ja zawsze mówiłem poczekajmy na metę, a niektórzy tutaj z tego zaslepienia traktują to jak atak na Kubice co nie jest prawda i to jest chore. W pełnym momencie na 6 rajdów ma 4 nie ukończone pomimo dobrych czasów. Z reszta szkoda gadać.
Dzięki chłopie ale widzę ze z niektórymi tu cieżko dyskutować. Nawet mi sie już to znudziło