Mad Max napisał(a):Sadzę że w czwartek zawodnicy maja zapoznanie i może być odrobinę tłoczno na trasie, Ty będziesz przeszkadzał im a oni Tobie
ok, czyli zakladam, ze te OSy sa w czwartek otwarte dla wszystkich i rajdówki robia zapoznanie z poszanowaniem predkosci

myslalem bardziej o opcji pooglądania rajdówek z pozycji kibica z kilku wybranych miejsc niż jeżdzenie po wszystkich OSach
Mad Max napisał(a):ja staram się tego unikać szczególnie że bardzo często robiąc objazd odcinków wysiadam z samochodu i sprawdzam jaki jest widok na trasę z pozycji kibica czyli tam gdzie planuje stać.
na rajdzie polskim jeszcze nie bylem, jak oceniasz opcje przemieszczania sie miedzy OSami w tym roku, powiedzmy aby zobaczyc te 30 aut na jeden przejazd OSu, podejrzewam, ze takie mikolajki to bedzie mega waskie gardlo tam jest jezioro miedzy mikolajkami a rynem..
Mad Max napisał(a):Myślę ze najrozsądniej jest zrobić objazd przed przejazdami próbnymi i odcinkiem kwalifikacyjnym w piątek rano - ja tak zamierzam zrobić przy czym nie pojawię się na torze w Mikołajkach.
jako, ze tym razem bede jechal z daleka, nie majac duzo czasu na samodzielne wybieranie miejscowek zaufam raczej wyborowi ludzi z magazynu WRC, mam nadzieje, ze nie beda tak zatloczone jak te wyznaczone przez organizatora bo tam tłok murowany
Mad Max napisał(a):16/20ZAŁ. 2 - HARMONOGRAM ZAPOZNANIA Z TRASĄ
Środa, 11 września 2013
OS 1/4 “Tałty” - 10:00 - 16:00
OS 2/5 “Mrągowo” 10:00 - 16:00
OS 3/6 “Baranowo” 10:00 - 16:00
Czwartek, 12 września 2013
OS 7 “Mikołajki” 14:00 - 18:00
OS 8/11 ”Biskupiec ” 10:00 - 18:00
OS 9/12 “Użranki” 10:00 - 18:00
OS 10/13 ”Mateuszek” 10:00 - 18:00
wiesz gdzie zdobyc bardziej szczegółowe mapki OSów niż te z oficjalnej strony ?
http://www.rajdpolski.pl/pliki/pliki/za ... wna-v2.pdf