Sordo zaczyna sie zmieniac. Z 'powolnego' regularnego zaczyna robic sie szybki dzwonnik

Chociaz czy szybki... nie tym razem.
Mads tez cos slabo na razie...
Moderator: SebaSTI
MSG Racing napisał(a):A tak ogólnie to przecież paru już pokazało, że na Dmackach się da więc nie wiem czego nadal szukacie.
deiman napisał(a):Michal stoi na 5 oesie.
starzyna napisał(a):sam mówił, że gdyby wybrał inny, nie byłoby go stać na cały sezon
PeKa napisał(a):Czyli lepiej jechac na szmacianych gumach w najbardziej prestiżowym cyklu po kilka oesów tylko, niż zaliczyc lepszy sezon w niższej klasieGówniane tłumaczenie
MSG Racing napisał(a):Przecież do opon to trzeba nawet zawieszenie inaczej ustawiać, nie mówiąc często innym stylu jazdy.
A tak ogólnie to przecież paru już pokazało, że na Dmackach się da więc nie wiem czego nadal szukacie.
rallyfun napisał(a):MSG Racing napisał(a):Przecież do opon to trzeba nawet zawieszenie inaczej ustawiać, nie mówiąc często innym stylu jazdy.
A tak ogólnie to przecież paru już pokazało, że na Dmackach się da więc nie wiem czego nadal szukacie.
A co takiego sie da na DMackach bo oprócz bodaj 2 wygranych oesów w ostanich 2 latach to nie kojarze niczego wiecej niz dojezdzania do mety?
PeKa napisał(a):Czyli lepiej jechac na szmacianych gumach w najbardziej prestiżowym cyklu po kilka oesów tylko, niż zaliczyc lepszy sezon w niższej klasieGówniane tłumaczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość