Moderator: SebaSTI
krzysiek_swrt napisał(a):mi się wydaje że to nie wina auta że ciągle się psuje tylko wina może być w stylu jazdy Michała,bo za często coś te auta mu się sypią i zawsze jak nie dyfer to skrzynia albo motor.
krzysiek_swrt napisał(a):mi się wydaje że to nie wina auta że ciągle się psuje tylko wina może być w stylu jazdy Michała,bo za często coś te auta mu się sypią i zawsze jak nie dyfer to skrzynia albo motor.
wanderer napisał(a): Prokop jechał na DMACKACH, ale jakoś nie miał zbyt dużych powodów do narzekań na te opony.
mwieczor napisał(a):Nie zgodzę się z Tobą. Spójrz na komentarze po odcinkach:
OS4 - Kościuszko i Prokop narzekają na opony, OS 8 tak samo, OS 13 - podobnie.
Dodaj to tego ile powierzchni reklamowej na aucie i kombinezonie Prokopa ma DMACK, a ile u Kościuszki i czy w związku z tym Prokop nie ma mniejszej swobody wypowiedzi na temat Dmack'ów.
wanderer napisał(a):mwieczor napisał(a):Nie zgodzę się z Tobą. Spójrz na komentarze po odcinkach:
OS4 - Kościuszko i Prokop narzekają na opony, OS 8 tak samo, OS 13 - podobnie.
Dodaj to tego ile powierzchni reklamowej na aucie i kombinezonie Prokopa ma DMACK, a ile u Kościuszki i czy w związku z tym Prokop nie ma mniejszej swobody wypowiedzi na temat Dmack'ów.
Chyba czytaliśmy inne wypowiedzi, bo z tego co zauważyłem to tylko raz narzekał, że opony mu się skończyły. I to było widać po dużo słabszym tempie na na oseach nr 10 i 11. Na pozostałych odcinkach nic nie wskazywałoby na to, że ma jakiś problem z oponami.
wrc1600 napisał(a):Skad wiesz jaki jest deal Prokopa z DMack? Moze mu nie wypada albo nie moze narzekac oficjalnie na opony bo kazdy srednio zorientowany wie czym jest DMack i gdyby nie kasa to nikt by na tym nie jezdzil.
wanderer napisał(a):wrc1600 napisał(a):Skad wiesz jaki jest deal Prokopa z DMack? Moze mu nie wypada albo nie moze narzekac oficjalnie na opony bo kazdy srednio zorientowany wie czym jest DMack i gdyby nie kasa to nikt by na tym nie jezdzil.
Nie muszę tego wiedzieć, bo jak już wyżej napisałem czasy jakie Prokop osiągał przez większą część rajdu wskazują, że nie miał problemów z gumami.
adolfik9501 napisał(a):Nie wiem czy było, ale na zagramanicznym forum w wątku o Rajdzie Portugalii pojawiło się zdjęcie w kontekście Prokopa i DMacków:
wanderer napisał(a):Lepiej wyglądały opony Kościuszki.
(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość