Moderator: SebaSTI
gregortest napisał(a):Mi otrzymywał z Prodrivu zabawki - silnik - podzespoły zaplombowane.
SIlnik był w najnowszej specyfikacji, a napędy - z 2011.
Teraz wszystko ma być top z prodrivu - w spec 2012.
żółtodziób napisał(a):gregortest napisał(a):Mi otrzymywał z Prodrivu zabawki - silnik - podzespoły zaplombowane.
SIlnik był w najnowszej specyfikacji, a napędy - z 2011.
Teraz wszystko ma być top z prodrivu - w spec 2012.
No własnie. Dlatego nie bardzo wiem co MI mogło spieprzyć w kwestii awaryjności samochodu. Nowe napędy tak naprawdę mogą się okazać jeszcze bardziej sypliwe od starych, w zeszłym roku to jeszcze coś czasem testowali a w tym to już jest radosna, mocno niedoinwestowana twórczość, zatem nie zdziwię się jak będzie się sypało w spoóśb jeszcze bardziej spektakularny. No chyba, że Prodrive wysyłał do MI totalny ochłap.
czarnyolek napisał(a):Może nie tyle MI "spieprzyło", co elementy już wyjeżdżone były. Teraz może być tłumaczenie, że spec 2012, a "konkurenci" na 2013 jeżdżą Mimo wszystko, jak auto będzie więcej mogło, to może i kierownik pokaże coś więcej, może miejsce w top 10 się trafi?
wrc1600 napisał(a):Mysle ze Atkinson mialby duzo do powiedzenia na ten temat, zreszta w 2012 wyniki MI byly równie "powalajace" jak teraz.
Gąsior napisał(a):Trzeba było jednak brać WRC 2. W tym roku jest syto jeśli chodzi o zgłoszenia i dobry wynik sportowo byłby cenniejszy niz ogon WRC. Ale medialnie ....
kpawel napisał(a):Wczoraj pojawił się krótki wpis na FB o udanych testach. Chwilę potem ktoś w komentarzach wrzucił tę fotkę. Dzisiaj patrzę i fotka jest już usunięta.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość