Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez Karol » piątek, 29 mar 2013, 13:45

Panowie po co te obelgi... Przydałby się porządny system ostrzeżeń na tym forum.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez Gąsior » piątek, 29 mar 2013, 14:23

Karol napisał(a):Panowie po co te obelgi... Przydałby się porządny system ostrzeżeń na tym forum.

Słusznie. Kilka banów i byłby spokój na jakiś czas.
A na teraz to pogoda sprzyja - spacerek w celu ochłonięcia i ostudzenia emocji.
Maxikitcar napisał(a):
mwieczor napisał(a):Bez k.. i ch... się nie da. No, ale jak pilot jednego z idoli wprowadza pokazywanie sobie penisów na salony ....

jak ci się coś niepodoba to idź wpierd.alaj kościuszkowskie pierogi na lotosie i smaruj ładne teksty na jego facebooku,bo musi być lans

Proszę się odgonić od pierogów. Tych na Lotosie nie jadłem, ale potrawa (stojąca w równym rzędzie ze schabowym z kapustą) jako taka nie zasłużyła, żeby ją brukano wylewanymi tu pomyjami :wink:
Gąsior
N3

Postprzez wiechu100 » piątek, 29 mar 2013, 17:13

mwieczor napisał(a): Czyli jak powiem Ci "dzień dobry" a następnie pojadę od k..., ch.... i zaproponuję pokazanie penisa, to będę wzorem kultury ?

Maciek Baran nikogo nie pojechal od k...., ch.... itd. rozmawial z tym dziennikarzem 3 minuty odpowiadajac tresciwie na pytania. Zwroc uwage, ze dziennikarza nie interesuje co mowi Maciek, ta hiena miala plan "uspie jego czujnosc a potem zapytam o reke". Zapytal raz (pomijajac fakt, ze Robert juz odpowiadal na te pytania), dostal wyczerpujaca odpowiedz a mimo to zrobil jak sobie zalozyl wczesniej, zapytal drugi raz ale tym razem juz bezpruderyjnie! To dostal czego chcial bo tak sie wlasnie mowi do sciany...
mwieczor napisał(a):tworzenie szyderczego wątku służącego wyłącznie biczowaniu kogokolwiek nie ma z tym nic wspólnego.

Jestem tu troche dluzej wiec wyprowadze Cie z bledu. Uzytkownik ktory zalozyl ten temat a zwie sie Kremer nie mial na celu tworzenia watku do szydery z kogos bo nie nalezy do takich ludzi, moje wnioski z obserwacji forum. Zalozyl go dlatego, ze ludzie w kazdym mozliwym watku wylewali swoje frustracje zwiazane z MK i nie dziwie sie im, bo Michal zasluzyl na to swoim mniemaniem o sobie, wypowiedziami, szukaniem winnych kazdej porazki itd. Dalej masz racje, polemizowac mozna na temat tonu niektorych wypowiedzi, rowniez Twoich. I daj sobie juz z tym Kajtem na wstrzymanie bo nikt mu tu nie klaszcze a jak klaszcze to sa to wypowiedzi o jakich mowilem zdanie wczesniej. Kajto ma swoj watek na tym forum i tam poruszamy jego temat. A dlaczego nie ma takiego zainteresowania jak temat MK? Bo Kajto jest skromnym utalentowanym kierowca, "tylko" trzykrotnym Mistrzem Polski a Michal jest przyszlym Mistrzem Swiata, a o takich jest glosno :wink:
I prosze skonczmy temat bo to watek o Kosciuszce a nie Baranie czy Kajetanowiczu
Ostatnio edytowano piątek, 29 mar 2013, 17:27 przez wiechu100, łącznie edytowano 1 raz
wiechu100
N3

Postprzez wiechu100 » piątek, 29 mar 2013, 17:35

mwieczor napisał(a):Mnie jednak wychowywano i uczono inaczej - niezależnie od tego jak zachowują się inni, należy zachować się porządnie.
Dziennikarz zapytał - taka jego rola

Mnie tez uczono inaczej ale czasami inaczej sie nie da... A rola dziennikarza jest najpierw przygotowanie sie do wywiadu
mwieczor napisał(a): Obserwuję go od jakiegoś czasu i trudno mi znaleźć zachowania, czy wypowiedzi, którymi by sobie na to zasłużył.

Owszem, ostatnimi czasy jest lepiej, ale temat zostal zalozony na poczatku tego roku gdy MK zapowiadal, ze bedzie MS :wink: Polecam przesledzic kariere i wywiady Michala a zobaczysz o co chodzi.
wiechu100
N3

Postprzez SebaSTI » piątek, 29 mar 2013, 21:24

Nagrody rozdane...to co panowie zamykamy temacik?, ja nie będe 20 postów w jednym temacie co chwila usuwał w tym kilka ostrzeżen, radze sobie wziąsc to do serca! każdy następne posty z wyzwiskami itp. będe karał BANEM!
SebaSTI
A6

Postprzez viper » piątek, 29 mar 2013, 21:38

SebaSTI napisał(a):Nagrody rozdane...to co panowie zamykamy temacik?, ja nie będe 20 postów w jednym temacie co chwila usuwał w tym kilka ostrzeżen, radze sobie wziąsc to do serca! każdy następne posty z wyzwiskami itp. będe karał BANEM!

I tak masz cierpliwość :D
viper
S2000

Postprzez warchol_racing » poniedziałek, 1 kwi 2013, 12:11

warchol_racing

Postprzez fotorobart_pl » poniedziałek, 1 kwi 2013, 12:15

warchol_racing napisał(a):Kościuszko w M-sporcie ;>

http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -v-m-sport

tak razem z R.Schumacherem :mrgreen:
Powyższy post jest opinią autora tylko w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn.
http://www.fotorobart.pl/ Obrazek
fotografia rajdowa i nie tylko...
fotorobart_pl
A5

Postprzez Glaniu » poniedziałek, 1 kwi 2013, 12:33

Też coś słyszałem o Ralfie :-)
Glaniu
N3

Postprzez C2R2 » poniedziałek, 1 kwi 2013, 13:37

Jaki Ralf :?: Przecież Michael zakończył karierę w F1 i teraz zajmie się rajdami :twisted: Będzie zbierał doświadczenie :!: :lol:
http://www.typa.pl
http://www.xdrive.com.pl
C2R2
N1

Postprzez wiechu100 » poniedziałek, 1 kwi 2013, 22:03

fotorobart_pl napisał(a):
warchol_racing napisał(a):Kościuszko w M-sporcie ;>

http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -v-m-sport

tak razem z R.Schumacherem :mrgreen:

To nie jest takie glupie. Wiem, ze info z 1 kwietnia ale...:
Michal i Lotos oficjalnie mowili o zmianie auta
Hanninen faktycznie moze romansowac z Hyundaiem
Dlaczego Slowacki portal mial by sobie robic jaja na prima aprilis z Polskiego kierowcy a nie ichniejszego
Napewno nie bedzie jezdzil w barwach Quataru ale Fiesta z M-Sportu jak najbardziej mozliwa
wiechu100
N3

Postprzez marcos » poniedziałek, 1 kwi 2013, 22:23

Tylko że Słowacy powołują się na portal rallynews.pl. Jednym słowem dali się nabrać na primaaprilisowy żart, niezłe jaja...
marcos
N1

Postprzez wiechu100 » poniedziałek, 1 kwi 2013, 22:36

marcos napisał(a):Tylko że Słowacy powołują się na portal rallynews.pl. Jednym słowem dali się nabrać na primaaprilisowy żart, niezłe jaja...

No wlasnie tez niedawno przeczytalem to na rallynews. Mnie sie wydaje, ze zartem tam jest ze niby dla M-Sportu ma punktowac itd. ale Fiesta z M-Sportu jest calkiem realna, w barwach Lotosu oczywiscie. I wyjdzie na to, ze zart sie nie do konca udal :wink: Fajnie by bylo gdyby MK dostal Fieste, moze wreszcie by sie zblizyl do Prokopa.
wiechu100
N3

Postprzez Jarek55511 » wtorek, 2 kwi 2013, 00:58

Jaka Fiesta z M-Sportu? Michała nie stać na Micheliny,a co dopiero na Fieste i to jeszcze z M-Sportu. Jak zmiana miałaby być to na Fieste ,ale od kogo innego. Ale oni myślą nad zmianą opon(jak to było dzisiaj w relacji z Szwecji że Michał traci z powodu opon,a zaraz było że Prokop na tych gumach daje radę:-D). No i oprócz gum chcą mieć nowy silnik,ale jak to zrobią? We wszystkich Mini z MI? Bo jedno już z Meksyku popłynęło do Argentyny z tym starym silnikiem,a po drugie chyba są limity na silnikach? Czy to niefabrycznych nie dotyczy? Mi się wydaje,że muszą już zostać w Mini. Tylko mogą zmienić tunera na prodrive,bo nawet jak sporo pozmieniają w tych mini,to i tak Motorsport Italia da d...y
Jarek55511
S1600

Postprzez żółtodziób » wtorek, 2 kwi 2013, 10:54

Jarek55511 napisał(a):Jaka Fiesta z M-Sportu? Michała nie stać na Micheliny,a co dopiero na Fieste i to jeszcze z M-Sportu. Jak zmiana miałaby być to na Fieste ,ale od kogo innego. Ale oni myślą nad zmianą opon(jak to było dzisiaj w relacji z Szwecji że Michał traci z powodu opon,a zaraz było że Prokop na tych gumach daje radę:-D). No i oprócz gum chcą mieć nowy silnik,ale jak to zrobią? We wszystkich Mini z MI? Bo jedno już z Meksyku popłynęło do Argentyny z tym starym silnikiem,a po drugie chyba są limity na silnikach? Czy to niefabrycznych nie dotyczy? Mi się wydaje,że muszą już zostać w Mini. Tylko mogą zmienić tunera na prodrive,bo nawet jak sporo pozmieniają w tych mini,to i tak Motorsport Italia da d...y

Nie wiem czy Mini z Prodrive finansowo nie wyjdzie prawie na to samo z Fiestą. O awarie które miały miejsce nie wimiłbym także MI, to były jakieś myki z napędami i silnikiem - może się mylę, ale jakoś nie wydaje mi się, żeby MI w tych szpejach grzebał. Ustawienia to i owszem, na pewno wprowadzili swoje, ale nie wydaje mi się, żeby jakoś je modyfikowali. Tak jak kupili je z Prodrive'u tak zamontowali. Albo Prodrive sprzedał im buble, ale to by znaczyło że raczej słabo panuje już nad tym projektem, albo MK nie ogarnia i zarzyna mechanizmy. Nie wydaje mi się to zbyt prawdopodobne, ale nie jest niemożliwe. W jednym i w drugim przypadku przesiadka do Prodrive'u raczej w niczym nie pomoże. Prodrive'owi zdarzały się spektakularne wtopy w przeszłości, zarówno ze swoimi tteamowymi wozami jak i udostępnianymi prywaciarzom.

Co do zmiany auta no to skoro można zmienić tunera (a więc tak naprawdę wszystkie uzywane elementy samochodu - nie szkodzi, ze na takie same, istotne że to jest inny egzemplarz auta i silnika no to prawdopodobnie nic nie stoi na przeszkodzie, żeby zmienić markę.
Ostatnio edytowano wtorek, 2 kwi 2013, 11:15 przez żółtodziób, łącznie edytowano 1 raz
żółtodziób
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata