Moderator: SebaSTI
Karol napisał(a):Panowie po co te obelgi... Przydałby się porządny system ostrzeżeń na tym forum.
Maxikitcar napisał(a):mwieczor napisał(a):Bez k.. i ch... się nie da. No, ale jak pilot jednego z idoli wprowadza pokazywanie sobie penisów na salony ....
jak ci się coś niepodoba to idź wpierd.alaj kościuszkowskie pierogi na lotosie i smaruj ładne teksty na jego facebooku,bo musi być lans
mwieczor napisał(a): Czyli jak powiem Ci "dzień dobry" a następnie pojadę od k..., ch.... i zaproponuję pokazanie penisa, to będę wzorem kultury ?
mwieczor napisał(a):tworzenie szyderczego wątku służącego wyłącznie biczowaniu kogokolwiek nie ma z tym nic wspólnego.
mwieczor napisał(a):Mnie jednak wychowywano i uczono inaczej - niezależnie od tego jak zachowują się inni, należy zachować się porządnie.
Dziennikarz zapytał - taka jego rola
mwieczor napisał(a): Obserwuję go od jakiegoś czasu i trudno mi znaleźć zachowania, czy wypowiedzi, którymi by sobie na to zasłużył.
SebaSTI napisał(a):Nagrody rozdane...to co panowie zamykamy temacik?, ja nie będe 20 postów w jednym temacie co chwila usuwał w tym kilka ostrzeżen, radze sobie wziąsc to do serca! każdy następne posty z wyzwiskami itp. będe karał BANEM!
warchol_racing napisał(a):Kościuszko w M-sporcie ;>
http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -v-m-sport
fotorobart_pl napisał(a):warchol_racing napisał(a):Kościuszko w M-sporcie ;>
http://www.autosportfoto.sk/spravodajst ... -v-m-sport
tak razem z R.Schumacherem
marcos napisał(a):Tylko że Słowacy powołują się na portal rallynews.pl. Jednym słowem dali się nabrać na primaaprilisowy żart, niezłe jaja...
Jarek55511 napisał(a):Jaka Fiesta z M-Sportu? Michała nie stać na Micheliny,a co dopiero na Fieste i to jeszcze z M-Sportu. Jak zmiana miałaby być to na Fieste ,ale od kogo innego. Ale oni myślą nad zmianą opon(jak to było dzisiaj w relacji z Szwecji że Michał traci z powodu opon,a zaraz było że Prokop na tych gumach daje radę:-D). No i oprócz gum chcą mieć nowy silnik,ale jak to zrobią? We wszystkich Mini z MI? Bo jedno już z Meksyku popłynęło do Argentyny z tym starym silnikiem,a po drugie chyba są limity na silnikach? Czy to niefabrycznych nie dotyczy? Mi się wydaje,że muszą już zostać w Mini. Tylko mogą zmienić tunera na prodrive,bo nawet jak sporo pozmieniają w tych mini,to i tak Motorsport Italia da d...y
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości