Moderator: SebaSTI
Maxikitcar napisał(a):Jak miszcz zmieni auto to już do końca sezonu będzie gadał ,że musi się uczyć od początku nowego wurca ,bo w mini było wszystko inaczej.Przynajmniej będzie usprawiedliwienie jak go będzie lał Robert na oesach
zenzen23 napisał(a):Ogarnij się człowieku , użyłem słów vice versa(na wzajem) bo od razu dostrzegłem twój "przebiegły" plan, a ty drugi raz w ciągu 24H nie kumasz bazyZrób sobie test IQ może coś ci się rozjaśni
Chcę być Mistrzem Świata- zupełnie normalna sprawa, też bym chciał
Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być
Zajcev napisał(a):Niestety na mecie rajdu zabraknie naszej załogi. Przez cały rajd dzielnie walczyli z najlepszymi kierowcami, godnie reprezentując nasz kraj, notując znakomite czasy w 15tce klasyfikacji generalnej, a nawet i w 10tce. Długo bronili 10tego miejsca w klasyfikacji, zachowując szanse na awans, jednak ciągłe awarie uniemożliwiły równą walkę z pozostałymi kierowcami. Ostatecznie zakończyli oni zmagania na 21 odcinku, gdzie kolejny raz zawiódł sprzęt. Podsumowując był to bardzo dobry start naszej załogi, Michał udowodnił, że ma ogromne doświadczenie, swoją mądrą i szybką jazdą nie przyniósł wstydu. Pozostało cierpliwie czekać na kolejną eliminację Rajdowych Samochodowych Mistrzostw Świata.
sil napisał(a)::lol:o
Kolego co ty bierzesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 0 gości