Moderator: SebaSTI
zenzen23 napisał(a):Coś się zadziało, na 6 punkcie kontroli Michał tracił ponad 3 minuty do Novikava
jacq napisał(a):Zajcev na rzecznika Michała!
zenzen23 napisał(a):Wiechu ja nigdzie nie twierdze że jest inaczej, co nie zmienia faktu że ty ewidentnie nie zauważyłeś tego w wypowiedzi LIPciu
LIPciu napisał(a):Michał jest bardzo szybkim kierowcą (jedyny trzymal tempo Lapiego na Polskim gdyby było inaczej rozumiałbym wasze żale) w ścisłej czołówce Polaków. miałem okazje z nim podróżowac a sam mając rajdowe papiery wiem że cienki to on nie jest napewno. Jadąc po nim jedziecie po całych polskich rajdach. Narzekanie jest najprostsze. Też bym chciał żeby było najlepiej polo wrc a nie to mini od makaronów na chińskich gumach ale jest jak jest. jest pełen cykl. Cieszmy się tym co mamy.
Tak czy siak jak bedzie przegrywac z Kubica w DS3 RRC to slabo to bedzie wygladac.
zenzen23 napisał(a):nie ważne co ty sobie myślisz, ważne co autor miał na myśli
gregortest napisał(a):Tak samo mógł odpuścić Mini kupić sobie wypasioną chatę jak jego kolega z Lotosu i śmigać w Polsce jakimś pługiem jedni zbierają znaczki inni chcą startować Wurcami
Jak na razie to miszczunio, umie tylko wydawać kasę, i to nie swoją. Nie wnikam w szczegóły - taki jego zawód - SYN.
A od Kajetanowicza, się człowieku od....bo z domu nie był bogaty, a to co posiada, uzyskał tylko i wyłącznie CIĘŻKA SWOJĄ PRACĄ - szacun.
wiechu100 napisał(a):zenzen23 napisał(a):nie ważne co ty sobie myślisz, ważne co autor miał na myśli
Nie mam o czym tu z Toba (pisze sie z duzej, wyraz szacunku!) rozmawiac. ani czasu ani ochoty.
Masz oczywiscie racje jestes wybitnym ekspertem w temacie a ja się wygłupiłem wogóle podejmując temat.
zenzen23 napisał(a):wiechu100 napisał(a):Nie mam o czym tu z Toba (pisze sie z duzej, wyraz szacunku!) rozmawiac. ani czasu ani ochoty.
Masz oczywiscie racje jestes wybitnym ekspertem w temacie a ja się wygłupiłem wogóle podejmując temat.
i vice versa
zenzen23 to ironia była
(Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego)
wiechu100 napisał(a):Havk,Tak czy siak jak bedzie przegrywac z Kubica w DS3 RRC to slabo to bedzie wygladac.
Bedzie
wiechu100 napisał(a):zenzen23 napisał(a):wiechu100 napisał(a):Nie mam o czym tu z Toba (pisze sie z duzej, wyraz szacunku!) rozmawiac. ani czasu ani ochoty.
i vice versazenzen23 to ironia była
(Ironia – sposób wypowiadania się, oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi: dosłownego i ukrytego)
Ja ... GOŚCIU myślimy dowaiadujemy się i dalej piszemy ---------co????????? Lotos dał podobną kasę Kajtkowi i Michałowi jeden wybrał zajebiste mieszkanie inny 2 letnie Mini i MŚ tak więc nie napinaj się bo zaczniesz się jąkać i będzie problemik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości