Moderator: SebaSTI
Matthias Schmidt napisał(a):zenzen23 - spokojnie, bez takich emocji.
rajdowy1990 napisał(a):Mnie osobiście smuci to że Citroen bez Loeba nie jest wcale taki śilnyA co do Miko to wydaje mi sie że od kiedy przesiadł się z Forda do Cytryny to coś mu nie idzie a szkoda ,ale liczę że to wszystko sie zmieni
kremer napisał(a):ps: dziwnie sie dostosowac, ze Ostberg i Neuville to teraz czolowka
kremer napisał(a):Latvala to zagadka. Presja ? Na pierwszym oesie ? Brak umiejętności ? Sam nie wiem.
W ogolę to powinniśmy przeforsować pomysł Chata autoklubowego jak kiedyś. Sporo się dzieje, za chwile Kubica będzie startował. Może będzie mniej kłótni przez to.
Kto tu jest adminem ?
ps: dziwnie sie dostosowac, ze Ostberg i Neuville to teraz czolowka
zenzen23 napisał(a):Matthias Schmidt napisał(a):Haha kolego nie wypowiadaj sie jak nie znasz sie na psychologii sportowej. Gosc nie moze poradzic sobie z presja i to ewidentnie. Nie sadze zeby byl to jakis inny problem. To jest na tyle dobry kierowca, ze on traci wlasnie na tym. Tak podejrzewam, oczywiscie nie moge powiedziec ze tak jest na sto procent, ale to jest FORUM. A problemy z psychika nie maja nic wspolnego z psychiatra, tylko z psychologia. Wiec daruj sobie, skoro nie rozumiesz podstawowych rzeczy.
Rozumiem wszystko doskonale i twierdze że piszesz bzdury jak mało który, żeby twierdzić że ktoś nie trzyma ciśnienia trzeba choć trochę znać tego kogoś. Mi chodzi właśnie o to, ale jak widać to ty czegoś nie potrafisz zrozumieć.
Karol wiele czynników, tak jak piszesz, a nie problemy w głowie jak pisze Matthias, co gorsza nie znając gościa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość