Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez rajdowy1990 » piątek, 8 mar 2013, 15:16

Kiedyś myślałem że Michał pokaże na co go stac i że będzie godnie reprezentował Polske :wink: fakt jest taki że fajnie jest oglądac Mini z z naszą flaga na szybie ,czekac na odcinku aby zobaczyc naszego rodaka w stawce WRC ,ale jak zobaczyłem jego jazde na Monte na własne oczy to moja wiara pękła w to że on zawojuje MŚ ,bo jego jazda bardzo odstaje od innych kierowców w stawce ,winą nie jest brak doświadczenia bo ile on chce jeszcze jeżdzic i je zbierac? tyko po prostu nie jest na tyle szybki :wink: Myślę że jego talent wystarcza jedynie na MP ,to oczywiście moje zdanie :)
rajdowy1990
N2

Postprzez robsol » piątek, 8 mar 2013, 15:47

Eej na os1 wcale tak zle mu nie poszlo;) chyba napil sie red bula i skrzydelek dostal.
a na os2 spadl mu chyba cukier i drogi nie widzial;(

os3 4.7 do prokopa
robsol
N2

Postprzez krist » piątek, 8 mar 2013, 15:52

scooby14444 napisał(a):Meksyk i strata Kościuszki:

0,5-0,8 sek/km - jeżeli tyle straci to zmieniem zdanie o Kościuszce, ma jednak potencjał. :D
0,8-1,4 sek/km - dobra jazda, tyle właściwie powinien tracić jeżdżąc miniakiem
1,4-2,2 sek/km - średnio, choć jak na niego to i tak nie najgorzej,
2,2-3,2 sek/km - słabo, nic nie zwojuje w WRC
> 3,2 sek/km - nie mamy o czy rozmawiać a Lotos wyrzuca kasę w błoto.

masz na myśli oczywiście stratę do Prokopa?
krist
N3

Postprzez robsol » piątek, 8 mar 2013, 15:54

rajdowy1990 napisał(a):Kiedyś myślałem że Michał pokaże na co go stac i że będzie godnie reprezentował Polske :wink: fakt jest taki że fajnie jest oglądac Mini z z naszą flaga na szybie ,czekac na odcinku aby zobaczyc naszego rodaka w stawce WRC ,ale jak zobaczyłem jego jazde na Monte na własne oczy to moja wiara pękła w to że on zawojuje MŚ ,bo jego jazda bardzo odstaje od innych kierowców w stawce ,winą nie jest brak doświadczenia bo ile on chce jeszcze jeżdzic i je zbierac? tyko po prostu nie jest na tyle szybki :wink: Myślę że jego talent wystarcza jedynie na MP ,to oczywiście moje zdanie :)

Nietylko twoje. Wielu sie z toba zgodzi.

Kogo stac ten sie bawi. Niejeden by chcial byc na jego miejscu i tak spedzac wekendy.

Ale prosze sie nie martwic Robek przyjdzie i bedzie robil robote jak na mistrza przystalo :twisted:
robsol
N2

Postprzez okun911 » piątek, 8 mar 2013, 16:05

maro1000maro napisał(a): wszystko zaczyna się psuć od przepisów. zrobić tak żeby można był starować z budżetem 100 tys PLN w całym cyklu MP jakimś autem pokroju Astra GSI. wtedy będzie 100 startujących i jacyś się wybija. może i wtedy się sponsorzy znajda. na razie mamy 10-20 startujących takich którzy maja sponsora. w czechach można starować stara skodą. we Francji talbotem. a u nas. i czego my oczkujemy?

Przecież jeżdżą Astry, itp. w MP, można i Maluchem albo cc jechać i jakoś nie widać 100 startujących
okun911
N2

Postprzez woocasch » piątek, 8 mar 2013, 16:09

gregortest napisał(a):do gregortest,
od razu widac ze ty jestes prawdziwmy ekspertem, piszac takie bzdury, jakoby kazdy mogl sie zglosic do lotosu, jakos nikt nie chce zauwazyc ze Kosciuszki maja uklad bznesowy z lotosem, gdyby nie to, to raczej lotos nie dawalby na to tak chetnie kasy, poza tym jakos nikt tego nie zauwaza i o tym sie nie mowi, ile przez te wszystkie lata kosciuszko wylozyl ze swojej kasy na starty Michala, majac takie pieniadze kazdy moglby jezdzic jak przyszly miszcz swiata,

Rozróżniasz cytaty od wypowiedzi?
Jeżeli nie to gratuluję.

Tak dla Twojej wiadomości, tak wygląda prawidłowe cytowanie na forum, użycie kursywy nie każdy może zrozumieć jako cytowanie. Więc na przyszłość może używaj tej funkcji a nie kursywy :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez scooby14444 » piątek, 8 mar 2013, 16:30

krist napisał(a):
scooby14444 napisał(a):Meksyk i strata Kościuszki:

0,5-0,8 sek/km - jeżeli tyle straci to zmieniem zdanie o Kościuszce, ma jednak potencjał. :D
0,8-1,4 sek/km - dobra jazda, tyle właściwie powinien tracić jeżdżąc miniakiem
1,4-2,2 sek/km - średnio, choć jak na niego to i tak nie najgorzej,
2,2-3,2 sek/km - słabo, nic nie zwojuje w WRC
> 3,2 sek/km - nie mamy o czy rozmawiać a Lotos wyrzuca kasę w błoto.

masz na myśli oczywiście stratę do Prokopa?

:D :D . Na razie nie jest tak źle 1.98 sek/km na OS3.
scooby14444
N3

Postprzez moto_angel » piątek, 8 mar 2013, 17:04

Normalnie trzymajcie mnie bo zaraz popędzę chyba do prezesa czy zarządu lotosu bo aż nie mogę wysiedzieć!!! :(
Jak polityka i układy i ogólnie los może na to wszystko pozwalać! :(
Chyba co rajd będziemy czytać że niestety znów kłopoty z autem tylko pojawia się pytanie po co pchać się w cały cykl skoro jedzie się nie doinwestowanym autem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kościuszko po raz kolejny rozpoczął zmagania pod znakiem kłopotów z samochodem - Oes jest naprawdę piękny, w dużej mierze po kostce brukowej, inny niż pozostałe. Był kłopot z silnikiem, co chwilę odcina nam moc. Na pewno będziemy chcieli coś z tym zrobić. Setup jest dobry - raportował krakowianin."
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez :)
moto_angel
N3

Postprzez wanderer » piątek, 8 mar 2013, 17:13

moto_angel napisał(a):pojawia się pytanie po co pchać się w cały cykl skoro jedzie się nie doinwestowanym autem!

Już raz chyba wspomniałem, że to jest jak z kupowaniem parówek zamiast kiełbasy, czyli więcej za mniej. Reklama w telewizji jest wykupiona na wszystkie rajdy, więc jakość (kierowca, przygotowanie auta, wynik sportowy) to sprawa drugorzędna.
wanderer
A6

Postprzez żółtodziób » piątek, 8 mar 2013, 17:33

maro1000maro napisał(a):ani nie jestem fanem kajtka ani kopciucha. nasze rajdy leżą i kwiczą. taka prawda. ale nie ma co udawać ze Kościuszko się uczy po 8 latach. to kiedy się nauczy? w wieku 50 lat? jest cienki jak na serie w której startuje. taka prawda i tyle.

Wszystko prawda, tylko ile razy można sobie urządzać kpiny z tego samego? Czego oczekujesz, że w jakimś wywiadzie albo przed kamerą publicznie się pokaja, i powie że jest cieniasem?
żółtodziób
A8

Postprzez Maxikitcar » piątek, 8 mar 2013, 17:34

spokojnie, jak przegrywa to na coś trzeba zwalić winę,tym razem na chwilowy brak mocy w aucie :lol: człowiek się powoli przyzwyczaja że coś było w śniegu,mało mocy miało,mój pierwszy raz,dziura krzywa nie w tym miejscu była itd itp ciężko wytrzymać z "pechem" przez te 8 lat jak on to wytrzymuje :wink:
Maxikitcar
N2

Postprzez speedyzxz » piątek, 8 mar 2013, 17:41

robsol napisał(a):Jak trafie 6w euro milions to zasponsoruje wam jeden rajd zeby ktos wkoncu pokazal ze jest lepszy od michala, ja tez sprobuje :lol:
ale bedzie ubaw 8)

Ok, to ja jestem chętny :twisted:
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez zocha23 » piątek, 8 mar 2013, 17:50

moto_angel napisał(a):Normalnie trzymajcie mnie bo zaraz popędzę chyba do prezesa czy zarządu lotosu bo aż nie mogę wysiedzieć!!! :(
Jak polityka i układy i ogólnie los może na to wszystko pozwalać! :(
Chyba co rajd będziemy czytać że niestety znów kłopoty z autem tylko pojawia się pytanie po co pchać się w cały cykl skoro jedzie się nie doinwestowanym autem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kościuszko po raz kolejny rozpoczął zmagania pod znakiem kłopotów z samochodem - Oes jest naprawdę piękny, w dużej mierze po kostce brukowej, inny niż pozostałe. Był kłopot z silnikiem, co chwilę odcina nam moc. Na pewno będziemy chcieli coś z tym zrobić. Setup jest dobry - raportował krakowianin."

tak na "poprawę" humorku >>>> "Dziewiąty na oesie, Michał Kościuszko ustąpił Prokopowi o 6,3 sekundy. - Było OK, znacznie bardziej ślisko niż na poprzednim odcinku. Zaliczyliśmy czysty przejazd. Jedynym problemem jest kurz w środku samochodu"
zocha23
N2

Postprzez Karol » piątek, 8 mar 2013, 18:12

Po pierwsze, naprawdę, polecam niektórym sięgnięcie po słownik ortograficzny albo powrót do pierwszej klasy podstawówki i podstawowych jej zasad. Kolejny rajd, a poziom merytoryczny w tym temacie znowu oscyluje blisko zera. Wielu nie ma nic ciekawego i konstruktywnego do dodania na temat, a kolejne obelgi nic nowego do dyskusji nie dodają. Ciekawe jest to, że jak ja nie darzę wielką sympatią danego kierowce to najczęściej unikam dyskutowania na jego temat oraz wypowiedzi tego człowieka, a tutaj widzę wręcz śledzenie z zapałem każdego słowa wypowiedzianego przez Juniora. Rozumiem niechęć do jego osoby, i sam nie potrafię znaleźć zbyt wielu jasnych punktów kariery ale pisanie obelg, przekręcanie nazwiska i używane określenia, w dodatku pisane z częstymi błędami to czyste buractwo.
Rajd cóż, na dojechanie do mety i tyle. Jak nie będzie awarii i rally2 to będą duże punkty.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez zenzen23 » piątek, 8 mar 2013, 18:18

dokładnie tak :D
zenzen23
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata