Moderator: SebaSTI
scooby14444 napisał(a):Meksyk i strata Kościuszki:
0,5-0,8 sek/km - jeżeli tyle straci to zmieniem zdanie o Kościuszce, ma jednak potencjał.![]()
0,8-1,4 sek/km - dobra jazda, tyle właściwie powinien tracić jeżdżąc miniakiem
1,4-2,2 sek/km - średnio, choć jak na niego to i tak nie najgorzej,
2,2-3,2 sek/km - słabo, nic nie zwojuje w WRC
> 3,2 sek/km - nie mamy o czy rozmawiać a Lotos wyrzuca kasę w błoto.
rajdowy1990 napisał(a):Kiedyś myślałem że Michał pokaże na co go stac i że będzie godnie reprezentował Polskefakt jest taki że fajnie jest oglądac Mini z z naszą flaga na szybie ,czekac na odcinku aby zobaczyc naszego rodaka w stawce WRC ,ale jak zobaczyłem jego jazde na Monte na własne oczy to moja wiara pękła w to że on zawojuje MŚ ,bo jego jazda bardzo odstaje od innych kierowców w stawce ,winą nie jest brak doświadczenia bo ile on chce jeszcze jeżdzic i je zbierac? tyko po prostu nie jest na tyle szybki
Myślę że jego talent wystarcza jedynie na MP ,to oczywiście moje zdanie
maro1000maro napisał(a): wszystko zaczyna się psuć od przepisów. zrobić tak żeby można był starować z budżetem 100 tys PLN w całym cyklu MP jakimś autem pokroju Astra GSI. wtedy będzie 100 startujących i jacyś się wybija. może i wtedy się sponsorzy znajda. na razie mamy 10-20 startujących takich którzy maja sponsora. w czechach można starować stara skodą. we Francji talbotem. a u nas. i czego my oczkujemy?
gregortest napisał(a):do gregortest,
od razu widac ze ty jestes prawdziwmy ekspertem, piszac takie bzdury, jakoby kazdy mogl sie zglosic do lotosu, jakos nikt nie chce zauwazyc ze Kosciuszki maja uklad bznesowy z lotosem, gdyby nie to, to raczej lotos nie dawalby na to tak chetnie kasy, poza tym jakos nikt tego nie zauwaza i o tym sie nie mowi, ile przez te wszystkie lata kosciuszko wylozyl ze swojej kasy na starty Michala, majac takie pieniadze kazdy moglby jezdzic jak przyszly miszcz swiata,
Rozróżniasz cytaty od wypowiedzi?
Jeżeli nie to gratuluję.
krist napisał(a):scooby14444 napisał(a):Meksyk i strata Kościuszki:
0,5-0,8 sek/km - jeżeli tyle straci to zmieniem zdanie o Kościuszce, ma jednak potencjał.![]()
0,8-1,4 sek/km - dobra jazda, tyle właściwie powinien tracić jeżdżąc miniakiem
1,4-2,2 sek/km - średnio, choć jak na niego to i tak nie najgorzej,
2,2-3,2 sek/km - słabo, nic nie zwojuje w WRC
> 3,2 sek/km - nie mamy o czy rozmawiać a Lotos wyrzuca kasę w błoto.
masz na myśli oczywiście stratę do Prokopa?
moto_angel napisał(a):pojawia się pytanie po co pchać się w cały cykl skoro jedzie się nie doinwestowanym autem!
maro1000maro napisał(a):ani nie jestem fanem kajtka ani kopciucha. nasze rajdy leżą i kwiczą. taka prawda. ale nie ma co udawać ze Kościuszko się uczy po 8 latach. to kiedy się nauczy? w wieku 50 lat? jest cienki jak na serie w której startuje. taka prawda i tyle.
robsol napisał(a):Jak trafie 6w euro milions to zasponsoruje wam jeden rajd zeby ktos wkoncu pokazal ze jest lepszy od michala, ja tez sprobuje![]()
ale bedzie ubaw
moto_angel napisał(a):Normalnie trzymajcie mnie bo zaraz popędzę chyba do prezesa czy zarządu lotosu bo aż nie mogę wysiedzieć!!!![]()
Jak polityka i układy i ogólnie los może na to wszystko pozwalać!
Chyba co rajd będziemy czytać że niestety znów kłopoty z autem tylko pojawia się pytanie po co pchać się w cały cykl skoro jedzie się nie doinwestowanym autem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Kościuszko po raz kolejny rozpoczął zmagania pod znakiem kłopotów z samochodem - Oes jest naprawdę piękny, w dużej mierze po kostce brukowej, inny niż pozostałe. Był kłopot z silnikiem, co chwilę odcina nam moc. Na pewno będziemy chcieli coś z tym zrobić. Setup jest dobry - raportował krakowianin."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość