z smutkiem,ale może dla niego to była męka jechać tym Mini? To zmień tunera. Znajdź dodatkowego sponsora. Wkońcu jesteś przyszłym Mistrzem WRC i pokazują Cię w ogólnodostępnej telewizji w dobrym czasie antenowym! Brawo Michał

Moderator: SebaSTI
Bad-i napisał(a):wiechu100 napisał(a):P.S. Szkoda, ze nawet inni zawodowi kierowcy z Krk boki z Michala zrywaja...
Przekonales mnie, szczególne wrażenie zrobili na mnie Ci zawodowi kierowcy z KrK.....
Jarek55511 napisał(a):A Michał na profilu napisał nareście meta! Prawdziwy kierowca rajdowy z pasją! Niema co. Większość by pewnie powiedziala już po rajdzie:-(
z smutkiem,
marrcus napisał(a):Jarek55511 napisał(a):A Michał na profilu napisał nareście meta! Prawdziwy kierowca rajdowy z pasją! Niema co. Większość by pewnie powiedziala już po rajdzie:-(
z smutkiem,
Ogier Loeb i inni też byli bardzo zadowoleni że nie musieli kol de turini jechać 3x. Tylko że oni wyniku pilnowali. I co są z przodu cieszą sie z odwołanych odcinków.
W jego wypadku to niby bez może jechać więcej doświadczenia stracić nie miał co może te pkt zespołowe.
a wiadomo że mini wrc to nie to samo co normalne WRC, mini jaka sama nazwa wskazuje to tylko namiastka.
Domson napisał(a):O Sołowowie ani słowa.
RajducH napisał(a):oj panowie dajcie już jemu spokój - przecież on się dopiero uczy
wiechu100 napisał(a):K1WRC napisał(a):Ten wątek dobitnie pokazuje, że niektórzy mają niewiele wspólnego z kibicowaniem i sportowym zachowaniem.
Co innego dyskusja w oparciu o jakiekolwiek merytoryczne przesłanki (które oczywiście można różnie interpretować), a co innego chamskie osobiste wycieczki.
Przykre to.
Ty juz merytorycznie nie raz broniles swojego idola ale jakos nie za bardzo ma sie to do rzeczywistosci. No niewiele mam wspolnego z kiicowaniem Kosciuchowi, bo co tu kibicowac, wstyd i zenada tylko a w zylach buzuje wkur*** ze taki koles przejezdza tyle kasy za ktora np Kajto moglby miec pelny cykl w ERC. A zeby bylo lepiej, to Kajto dal duuuzo wieksza reklame lotosowi na Janner jak Kosciuch w WRC, bo Kosciucha szwedzka TV pomijala w relacjach. Seba tez jest z tego co pamietam kibicem MichalaNie martwicie sie panowie, na profilu FB Michala, jest Was wiecej, tam bedziecie mieli o czym merytorycznie pogadac
Tutaj niestety wiekszosc wie czym to sie je
Jak ktos tam napisal, praktyka czyni mistrza. Niech sie chlop uczy auta dalej
P.S. Szkoda, ze nawet inni zawodowi kierowcy z Krk boki z Michala zrywaja...
To jest tak jak z pilka nozna. Jak mozna kibicowac na poziomie jak poziom gry naszej reprezentacji jest zenujacy (to tylko przyklad, nie interesuje sie pilka)
Dziwic sie potem, ze mamy kiboli nie kibicow.
Karol napisał(a):Myślę, że taka interpretacja jego słów z Twojej strony taka trochę z dupy co najmniej za przeproszeniem. Rajd był ciężki, i dobrze ze jest w jednym kawałku na mecie - tak można równie dobrze zrozumieć te słowa.
wiechu100 napisał(a):Bad-i napisał(a):wiechu100 napisał(a):P.S. Szkoda, ze nawet inni zawodowi kierowcy z Krk boki z Michala zrywaja...
Przekonales mnie, szczególne wrażenie zrobili na mnie Ci zawodowi kierowcy z KrK.....
Jakbys ich znal to bys nie polemizowal tylko wiedzial o kim mowieNie chodzi o Kornela. Z reszta nie bede Cie przekonywal, jak ich znasz to pogadaj z nimi to sie dowiesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość