Michał Kościuszko

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Michał Kościuszko

Postprzez bzinek » poniedziałek, 4 lut 2013, 17:37

- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
- Tak. Chcę być mistrzem świata! I wiem, że mogę nim być!

qrcze poprawi mi to humor przynajmniej na miesiąc.może jeszcze ruta wygra dakar do kompletu :mrgreen:
Leszek Kuzaj - Powrót Króla Młynarzy
bzinek
N3

Postprzez zenzen23 » poniedziałek, 4 lut 2013, 17:53

bzinek napisał(a):

qrcze poprawi mi to humor przynajmniej na miesiąc.może jeszcze ruta wygra dakar do kompletu :mrgreen:

Co cię tak bawi, bo ja nie kumam, może wytłumacz , pośmiejemy się razem :!:
zenzen23
N2

Postprzez rallyfun » poniedziałek, 4 lut 2013, 17:55

zenzen23 napisał(a):
bzinek napisał(a):

Co cię tak bawi, bo ja nie kumam, może wytłumacz , pośmiejemy się razem :!:

Tutaj sa tacy którzy cala wiedze o WRC czerpia z postów innych "znafców"...
rallyfun
N3

Postprzez wanderer » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:01

rallyfun napisał(a):Czytalem równiez obszerniejszy wywiad w Dzienniku Polskim i mimo ze Michal bardziej tam koloryzowal i opowiadal troche bzdur to ani tam ani w Krakowskiej nie zlozyl deklaracji ze w tym roku chce byc mistrzem swiata

Ale to bez różnicy, czy miał na myśli ten roku czy inny, bo tak czy inaczej ta deklaracja jest tak bzdurna, że Kościuszce bliżej do przeciętnego polskiego polityka niż do sportowca z krwi i kości jak np Kubica albo Ogier.
wanderer
A6

Postprzez zenzen23 » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:08

wanderer napisał(a):
rallyfun napisał(a):Czytalem równiez obszerniejszy wywiad w Dzienniku Polskim i mimo ze Michal bardziej tam koloryzowal i opowiadal troche bzdur to ani tam ani w Krakowskiej nie zlozyl deklaracji ze w tym roku chce byc mistrzem swiata

Ale to bez różnicy, czy mówił o tym roku czy o innym, bo tak czy inaczej ta deklaracja jest tak bzdurna, że Kościuszce bliżej do przeciętnego polskiego polityka niż do sportowca z krwi i kości jak np Kubica albo Ogier.

Jaka deklaracja, człowieku o co ci chodzi?
zenzen23
N2

Postprzez wanderer » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:12

Ja to jaka deklaracja?
CHCĘ BYĆ MISTRZEM ŚWIATA! I WIEM, ŻE MOGĘ NIM BYĆ! - Michał Kościuszko

Chyba nawet wstawię to sobie do opisu, będzie to jak samoopowiadający się żart. :)
wanderer
A6

Postprzez zenzen23 » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:26

Chcę być Mistrzem Świata- zupełnie normalna sprawa, też bym chciał :D
Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być :?:
Deklarował to np. Germaziak że będzie walczył o wygraną w PSC w 2012, a Michał tylko mówi co czuje. To chyba różnica lekka jest.
zenzen23
N2

Postprzez wanderer » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:39

zenzen23 napisał(a):Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być :?:

A ja mogę być premierem oraz prezydentem, Kościuszko również i... tyle ci powiem, szkoda czasu na dyskusję z użytkownikami twojego pokroju.
wanderer
A6

Postprzez rallyfun » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:46

wanderer napisał(a):

Ale to bez różnicy, czy miał na myśli ten roku czy inny, bo tak czy inaczej ta deklaracja jest tak bzdurna, że Kościuszce bliżej do przeciętnego polskiego polityka niż do sportowca z krwi i kości jak np Kubica albo Ogier.

Jesli nie wiesz co to jest deklaracja to dla ciebie wszystko kto cos powie bedzie bez róznicy.
Ostatnio edytowano poniedziałek, 4 lut 2013, 18:52 przez rallyfun, łącznie edytowano 1 raz
rallyfun
N3

Postprzez scooby14444 » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:46

zenzen23 napisał(a):Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być :?:

:lol: :lol: :lol: Nie no jest pewne prawdopodobieństwo że Kościuszko zostanie mistrzem świata. Wynosi 0,000000000001.
Innymi słowy na każdym rajdzie musiały bu się psuć wszystkie inne wurce i co szybsze s2000 i n-ki, wtedy Kościuszko Michał zostanie mistrzem świata, w końcu on to wie.
scooby14444
N3

Postprzez rallyfun » poniedziałek, 4 lut 2013, 18:53

scooby14444 napisał(a):

:lol: :lol: :lol: Nie no jest pewne prawdopodobieństwo że Kościuszko zostanie mistrzem świata. Wynosi 0,000000000001.
Innymi słowy na każdym rajdzie musiały bu się psuć wszystkie inne wurce i co szybsze s2000 i n-ki, wtedy Kościuszko Michał zostanie mistrzem świata, w końcu on to wie.

Jak to wyliczyles?
rallyfun
N3

Postprzez wanderer » poniedziałek, 4 lut 2013, 19:03

@Scooby14444 nawet mu nie odpowiadaj, jak dla mnie ten cały rallyfun to musi być jakiś troll internetowy. Na innym forum takie osoby już dawno by dostały bana np. za zadawanie głupich pytań. :)
wanderer
A6

Postprzez K1WRC » poniedziałek, 4 lut 2013, 19:03

bzinek napisał(a):

To chyba normalne, że jak się gdzieś startuje, to chce się wygrać. Tak jak napisałem powyżej, teraz jest już na tym wątku tak, że co by Junior nie napisał, to jest źle.
Każdy sportowiec startuje, żeby wygrać. Nie można na gościu psów wieszać za chęci...
Dobrze tu ktoś wyżej napisał, że co sądzić o wszystkich kierowcach, którzy startują w WRC i przez 9 kolejnych sezonów byli tłem dla Loeba?
K1WRC

Postprzez rallyfun » poniedziałek, 4 lut 2013, 19:09

wanderer napisał(a):@Scooby14444 nawet mu nie odpowiadaj, jak dla mnie ten cały rallyfun to musi być jakiś troll internetowy. Na innym forum takie osoby już dawno by dostały bana np. za zadawanie głupich pytań. :)

glupie to sa twoje odpowiedzi bez argumentów na zasadzie "bo mnie sie zdaje i tak musi byc"
rallyfun
N3

Postprzez zenzen23 » poniedziałek, 4 lut 2013, 19:12

Dokładnie tak. Ciekawe jakie by było 9 lat temu prawdopodobieństwo że jeden koleś będzie lał innych jak dzieci przez tyle lat.
zenzen23
N2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata