- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
- Tak. Chcę być mistrzem świata! I wiem, że mogę nim być!
qrcze poprawi mi to humor przynajmniej na miesiąc.może jeszcze ruta wygra dakar do kompletu

Moderator: SebaSTI
- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
bzinek napisał(a):- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
qrcze poprawi mi to humor przynajmniej na miesiąc.może jeszcze ruta wygra dakar do kompletu
zenzen23 napisał(a):bzinek napisał(a):- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
Co cię tak bawi, bo ja nie kumam, może wytłumacz , pośmiejemy się razem
rallyfun napisał(a):Czytalem równiez obszerniejszy wywiad w Dzienniku Polskim i mimo ze Michal bardziej tam koloryzowal i opowiadal troche bzdur to ani tam ani w Krakowskiej nie zlozyl deklaracji ze w tym roku chce byc mistrzem swiata
wanderer napisał(a):rallyfun napisał(a):Czytalem równiez obszerniejszy wywiad w Dzienniku Polskim i mimo ze Michal bardziej tam koloryzowal i opowiadal troche bzdur to ani tam ani w Krakowskiej nie zlozyl deklaracji ze w tym roku chce byc mistrzem swiata
Ale to bez różnicy, czy mówił o tym roku czy o innym, bo tak czy inaczej ta deklaracja jest tak bzdurna, że Kościuszce bliżej do przeciętnego polskiego polityka niż do sportowca z krwi i kości jak np Kubica albo Ogier.
zenzen23 napisał(a):Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być![]()
wanderer napisał(a):rallyfun napisał(a):Czytalem równiez obszerniejszy wywiad w Dzienniku Polskim i mimo ze Michal bardziej tam koloryzowal i opowiadal troche bzdur to ani tam ani w Krakowskiej nie zlozyl deklaracji ze w tym roku chce byc mistrzem swiata
Ale to bez różnicy, czy miał na myśli ten roku czy inny, bo tak czy inaczej ta deklaracja jest tak bzdurna, że Kościuszce bliżej do przeciętnego polskiego polityka niż do sportowca z krwi i kości jak np Kubica albo Ogier.
zenzen23 napisał(a):Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być![]()
scooby14444 napisał(a):zenzen23 napisał(a):Wiem że mogę nim być- masz jakiś niepodważalny dowód na to że nie może tak być![]()
![]()
![]()
Nie no jest pewne prawdopodobieństwo że Kościuszko zostanie mistrzem świata. Wynosi 0,000000000001.
Innymi słowy na każdym rajdzie musiały bu się psuć wszystkie inne wurce i co szybsze s2000 i n-ki, wtedy Kościuszko Michał zostanie mistrzem świata, w końcu on to wie.
bzinek napisał(a):- Czy wciąż marzy Pan o tytule mistrza świata?
wanderer napisał(a):@Scooby14444 nawet mu nie odpowiadaj, jak dla mnie ten cały rallyfun to musi być jakiś troll internetowy. Na innym forum takie osoby już dawno by dostały bana np. za zadawanie głupich pytań.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości