Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):Pytanie dlaczego mierzymy Młodego inną miarą niż całą restę chłopaków. Do Top 5 nie wbił się jeszcze nigdy żaden Polak, zaś do Top 10 wbijał się tylko Hołowczyc.
woocasch napisał(a):A czy jakikolwiek inny Polak ma zaliczoną podobną ilość rajdów WRC i 7 sezonów w MŚ za sobą, a teraz zaczyna ósmy i to pełny sezon w aucie WRC? Więc jeżeli czegoś możemy się po kimś spodziewać, to niestety tylko po Michale, nikt inny nie ma tak bogatego programu w MŚ. Ja niczego spektakularnego po nim się nie spodziewam, ale tak jak napisałem, nadzieje można mieć. Może jednak coś uda się chłopakowi osiągnąć ... dobra koniec żartów
Za chwilę Szwecja i będzie kolejna porcja nauki i cudownego PR.
Zlituj się, ktoś kto dojeżdża na ostatnim miejscu w swojej klasie, pól godziny za zwycięzcą nie zrobił wyniku ani się nie wbił.
żółtodziób napisał(a):woocasch napisał(a):A czy jakikolwiek inny Polak ma zaliczoną podobną ilość rajdów WRC i 7 sezonów w MŚ za sobą, a teraz zaczyna ósmy i to pełny sezon w aucie WRC? Więc jeżeli czegoś możemy się po kimś spodziewać, to niestety tylko po Michale, nikt inny nie ma tak bogatego programu w MŚ. Ja niczego spektakularnego po nim się nie spodziewam, ale tak jak napisałem, nadzieje można mieć. Może jednak coś uda się chłopakowi osiągnąć ... dobra koniec żartów
Za chwilę Szwecja i będzie kolejna porcja nauki i cudownego PR.
Pierwsza rzecz jest taka,że doswiadczenie to on ma w PWRC czy SWRC a nie WRC.
scooby14444 napisał(a):Jedynym zawodnikiem w Polsce który dotrzymuje tempa Bouffierowi jest Kajto. To chyba naturalne że nie jesteśmy zadowoleni z faktu że na arenie międzynarodowej nie reprezentuje nas najszybszy zawodnik, a taki który jest w stanie co najwyżej dojechać ostatni w klasie.
żółtodziób napisał(a): [... ]
Aro90 napisał(a):Swoją droga to ciekawy jestem czy w czechach tez tak jadą na prokopa... zalosne!
Tomek K napisał(a):scooby14444 napisał(a):Jedynym zawodnikiem w Polsce który dotrzymuje tempa Bouffierowi jest Kajto. To chyba naturalne że nie jesteśmy zadowoleni z faktu że na arenie międzynarodowej nie reprezentuje nas najszybszy zawodnik, a taki który jest w stanie co najwyżej dojechać ostatni w klasie.
Zeby sprecyzowac: "jedynym zawodnikiem w Polsce NA POLSKICH OESACH. ktory dotrzymuje tempa Bouffierowi jest Kajto"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości