Świat WRC

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Świat WRC

Postprzez wiechu100 » sobota, 5 sty 2013, 17:22

Stary, mam byc dumny, ze nasz jedyny Polak w MS dowozi dupe do mety a w wywiadzie dla ludzkosci (malo obeznanej w wrc) opowiada ze wygral monte carlo, ze zapier*dalal, ze byl extra i wogole jest extra??!!! Prosze Cie, wstyd mi za niego i za to co pokazuje. A, i polecam zmienic ulubienca bo ten niedlugo sam sie w kosmos wystrzeli... Dzis stawiam flaszke, ze oska w Monte go bjedzie w tym jego wymazonym wozie WRC o on przeciez lubi zapier... :lol:
I jeszcze jedno Sebek Nawet do glowy mi nie wpadl pomysl z laniem innych kibicow a Kopciuchowi pokazania dupy! Widze, ze sam masz zapedy pseudokibicowskie... A moze to Ty przestawiales klocki betonowe na Lubenii?? :lol: To oczywiscie zart :)
wiechu100
N3

Postprzez Sylwek_GSi » sobota, 5 sty 2013, 19:58

Dobry ten wywiad! :lol:

Kościuszce można dużo zarzucić ale napewno nie brak pewności siebie! a to też ważny element w sporcie. Nie będe go krytykował, mam swoje zdanie na jego temat, ale wcale nie uważam go za złego kierowcę. Jednak z jego wypowiedzi można stwierdzić że popadł w nadmierny samozachwyt. Twierdzi że może zostać mistrzem swiata, tylko kiedy w tym roku już? Loeb kończy karierę więc ma ułatwione zadanie. Poczekajmy na wyniki i mam nadzieje że będzie umiał w przyzwoity sposób skomentować swoje tegoroczne osiągnięcia. W końcu przeszedł szkołę, był już "Vicemistrzem" i będzie miał wszystko co potrzebne do tego aby wygrywać :D i to w królewskiej klasie. :D Nie spotkałem się z taką pewnością siebie nawet u Loeba u którego było by to chyba zrozumiałe :lol:
Sylwek_GSi
A5

Postprzez Loeb1987 » sobota, 5 sty 2013, 23:55

wiechu100 napisał(a): Scigal sie z dupa w Cliowce..

Widzę wielki szacunek w Twoich słowach ;) i współczuję podejścia do sportu...
Loeb1987
A6

Postprzez marrcus » niedziela, 6 sty 2013, 00:04

z dupeczką
marrcus
N3

Postprzez wiechu100 » niedziela, 6 sty 2013, 01:30

Ty mi o szacunku nie mow bo mnie nie znasz. Akurat dupeczki w autach to ja lubie i sam mam taka :D No chyba, ze chodzi Ci o Clio to tez Ci powiem, ze kocham ten samochod i mialem takich pare :wink: A jezeli chcesz podyskutowac o podejsciu do sportu to najpierw spojrz jakie podejscie ma Kopciuch, byle w klasie gdzie ma jakies szanse i byle dojechac. Sport to walka (przynajmniej ja odczuwam najwieksza przyjemnosc jak moge sie z kims zmierzyc) a nie wybieranie klas w ktorych mozna cos ugrac i chwalic sie przed spoleczenstwem tytulem mistrzowskim, zapominajac dodac badz wytlumaczyc ze chodzi o klase junior, production itp. Dla Polaka Kopciuch to vce mistrz swiata, szkoda tylko, ze dostaje baty od prostego Mistrza Polski. Owszem czasem mu sie uda blysnac jak na Rajdzie Polski (mimo iz nie ukonczyl) i wyciera sobie tym gebe jak w wywiadzie powyzej ale mam prawo miec swoje zdanie i uwazam RZe ! Sory, Louise jechala fiesta co nie zmiania faktu, ze jest to oska. W pozniejszych rundach doszli rywale i skonczylo sie 4 miejscem w generalce? Pytam bo nie sledzilem zbytnio jego ost sezonu... :roll:
wiechu100
N3

Postprzez Jarek55511 » niedziela, 6 sty 2013, 03:04

To mamy przyszłego Mistrza Świata WRC w Mini z Motorsport Italia haha :mrgreen:
Jarek55511
S1600

Postprzez wiechu100 » niedziela, 6 sty 2013, 03:15

No z tym WRC to grube loty ale wydaje mi sie, ze wykorzystuje okazje bo wie, ze to juz dlugo nie potrwa. Zreszta kazdy z nas majac taka mozliwosc zasiadl by pewnie za kierownica WRC w MŚ ale moze nie kazdy robil by z siebie tekigo kozaka jak Michal a do tego w Polsce jest przedstawiany jako super kierowca, z tytulami m MŚ na koncie i wogole (przecietny Polak wlasnie tak to odbiera) a jest troszke inaczej. Moim skromnym zdaniem Kajto wczoraj pokazal ile Lotos wyrzucil kasy w bloto (jezeli mowimy o celu marketingowym a o taki chyba glownie chodzi)
wiechu100
N3

Postprzez Loeb1987 » niedziela, 6 sty 2013, 12:00

wiechu100 napisał(a):Ty mi o szacunku nie mow bo mnie nie znasz. Akurat dupeczki w autach to ja lubie i sam mam taka :D No chyba, ze chodzi Ci o Clio to tez Ci powiem, ze kocham ten samochod i mialem takich pare :wink: A jezeli chcesz podyskutowac o podejsciu do sportu to najpierw spojrz jakie podejscie ma Kopciuch, byle w klasie gdzie ma jakies szanse i byle dojechac. Sport to walka (przynajmniej ja odczuwam najwieksza przyjemnosc jak moge sie z kims zmierzyc) a nie wybieranie klas w ktorych mozna cos ugrac i chwalic sie przed spoleczenstwem tytulem mistrzowskim, zapominajac dodac badz wytlumaczyc ze chodzi o klase junior, production itp. Dla Polaka Kopciuch to vce mistrz swiata, szkoda tylko, ze dostaje baty od prostego Mistrza Polski. Owszem czasem mu sie uda blysnac jak na Rajdzie Polski (mimo iz nie ukonczyl) i wyciera sobie tym gebe jak w wywiadzie powyzej ale mam prawo miec swoje zdanie i uwazam RZe ! Sory, Louise jechala fiesta co nie zmiania faktu, ze jest to oska. W pozniejszych rundach doszli rywale i skonczylo sie 4 miejscem w generalce? Pytam bo nie sledzilem zbytnio jego ost sezonu... :roll:

Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk ;) chyba, że kobieta prosta i jej się to podoba :roll: Poza tym zobacz sobie jakiego sponsora ma Kościuszko. Wtedy wywiady są pisane pod PR, czyli inaczej masz w gazecie (pięknie, ładnie, wzniośle, wojowniczo) a inaczej jak pogadasz sobie z nim "przy piwie" ;)
Co do Clio to uważam podobnie :)
Loeb1987
A6

Postprzez woocasch » niedziela, 6 sty 2013, 12:02

Temat Kościuszki zawsze wywołuje emocje i może o to chodzi w tych ich zagrywkach PRowych? Nie ważne co mówią i piszą byle mówili i pisali? :)
A tak nieco poważniej, to tyle lat chłopak zalicza kolejne rundy WRC i chyba na palcach jednej ręki można policzyć jego na serio dobre wyniki, a nie podium z uwagi na brak konkurencji. Nie jestem osobą, która zrobiłaby coś co zasugerował Sebekrally i będą w zeszłym roku na rundzie WRC miałem zamiar kibicować Kościuszce, ale po tym jak zobaczyłem w jaki sposób on się przemieszcza na trasach odcinków to mi ręce opadły. Dynamiczniej jechały Fiesty R2 z WRC Academy i przyjemniej było je oglądać. Już nawet Oleksowicz jakoś tak lepiej wyglądał. Nie mówię tu nic o czasach na mecie odcinka, tylko o sposobie w jaki odbierałem przejazdy danych zawodników.
Powtórzę się, ale niech Kościuszko robi co chce, niech sobie myśli, że może być Mistrzem Świata, tylko niech tego nie mówi głośno :) i najlepiej niech nie udziela wywiadów i nie publikuje tych żałosnych komunikatów prasowych.
Wydaje mi się, że ekspozycja loga Dynamic w Eurosporcie i wartość tej ekspozycji w ten weekend była większa niż przez cały zeszły rok startów Michała w PWRC, bo jego zmagania to chyba tylko TVP Sport pokazywała w relacjach kręconych specjalnie pod Lotos :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez kremer » niedziela, 6 sty 2013, 12:56

Zobaczymy na Monte jak sobie poradzi.
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez Maxikitcar » niedziela, 6 sty 2013, 13:20

O widzę ,że jeszcze na forum są ludzie którzy wierzą w słowo sprawiedliwość :D dzięki "wiechu100" .Kościuszko nie jest złym kierowcą w miarę ogarnia te rajdówki ale wszystko przeciętnie jest średniakiem a takich kierowców jak on jest najwięcej,najgorsze jest to. że on z siebie robi Bóg wie kogo bez wyników, czy od startów Kościuszki był taki moment ,że każdy śledził jego walke na światowych oesach z takim zaangażowaniem jak w ten weekend w Austrii? Czy Kościuszko kiedyś "poszedł na rzęsach"cisnąć o wygraną w rajdzie na ostatnim oesie, raczej odpuszcza albo wali dzwona.On się lansuje w tym całym WRC, a teraz na miejscu Lotos w monte jeszcze powinien pojechać ale potem trochę powinni zakręcic kurek z kasą niech sobie znajdzie jeszcze dodatkowych sponsorów tak by Lotos większości niedokładał a reszte budżetu Lotos powinien przeznaczyć na ERC z Kajetanem i Jarkiem a również na krajowym podwórku sponsorując np Chuchałe, chyba by było sprawiedliwie, bo kibice Kościuszki widzieli by go w WRC, znawcy talentu wreszcie mogliby kibicować Kajto w ERC a w Polsce Wojtek Chuchała dzięki większemu budżetowi również swój talent by bardzie podszlifował no i polscy kibice niezapomnieli by barw Dynamica :D
Maxikitcar
N2

Postprzez Witcher1990 » niedziela, 6 sty 2013, 13:55

Sprawiedliwe by było gdyby nikt nie wtykał nosa w nieswoje sprawy i nie wypominał na co Lotos przeznacza SWOJĄ kasę. Kopciuch będzie robił wyniki na poziomie Prokopa albo słabsze tj nie będzie wyników w ogóle. Rośnie taki drugi Kuzaj, może pobierał u niego nauki. Pokora faktycznie by się przydała po tych wypadkach, to nawet JML chciał być nr 2 ale z drugiej strony też trzeba być jakimś w każdym sporcie i jakiś tam swój charakter ma.
Chuchała jest wg mnie jest ogromnym talentem i prędzej czy później wypłynie z Polski na świat. Wystarczy zobaczyć jaki postęp zanotował od zeszłego roku, a przecież jeździ starą, ciężką Nką!
Taki wynik Kajetana w zagranicznym rajdzie i tak trudnych warunkach też mógłby pomóc mu w znalezieniu innego sponsora i startowaniu za granicą bo jak od jakiegoś czasu tylko gada, że chciałby to a tamto i robi się z niego takiego biednego chłopaka, który ma talent ale go nie stać i pozostanie z niespełnionymi ambicjami. Każdy trzyma życie w swoich rękach i tylko od niego zależy jak je spożytkuje.
Witcher1990
A6

Postprzez wiechu100 » niedziela, 6 sty 2013, 14:03

Loeb1987 napisał(a):Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk ;)

?? Jestes gejem? Sory ale to jedyne co mi sie na mysl nasuwa po Twojej odpowiedzi... Co Ci zas nie pasuje? Dupeczki? Niech Ci bedzie, Piekna, utalentowana i sexi kobieta (przynajmniej ja taka mam :wink: )
Witcher1990 napisał(a):Każdy trzyma życie w swoich rękach i tylko od niego zależy jak je spożytkuje.

Albo od taty :wink:
wiechu100
N3

Postprzez Loeb1987 » niedziela, 6 sty 2013, 16:30

wiechu100 napisał(a):
Loeb1987 napisał(a):Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk ;)

?? Jestes gejem? Sory ale to jedyne co mi sie na mysl nasuwa po Twojej odpowiedzi... Co Ci zas nie pasuje? Dupeczki? Niech Ci bedzie, Piekna, utalentowana i sexi kobieta (przynajmniej ja taka mam :wink: )

Nie, ale byłem świadkiem jak facet się nawinął nogami gdy tak powiedział o swojej kobiecie w jej obecności. Moja kobieta twierdzi, że to obraźliwe określenie. Więc coś w tym jest.
Loeb1987
A6

Postprzez wiechu100 » niedziela, 6 sty 2013, 16:34

Loeb1987 napisał(a):
wiechu100 napisał(a):

Nie, ale byłem świadkiem jak facet się nawinął nogami gdy tak powiedział o swojej kobiecie w jej obecności. Moja kobieta twierdzi, że to obraźliwe określenie. Więc coś w tym jest.

Dobra, nie jest to forum zeby wdawac sie w gadke czy slowo dupeczka jest obrazliwe czy nie. Dla mnie dupeczka to super kobieta pod kazdym wzgledem i to mialem na mysli piszac to :mrgreen:
wiechu100
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata