I jeszcze jedno Sebek Nawet do glowy mi nie wpadl pomysl z laniem innych kibicow a Kopciuchowi pokazania dupy! Widze, ze sam masz zapedy pseudokibicowskie... A moze to Ty przestawiales klocki betonowe na Lubenii??

Moderator: SebaSTI
wiechu100 napisał(a): Scigal sie z dupa w Cliowce..
wiechu100 napisał(a):Ty mi o szacunku nie mow bo mnie nie znasz. Akurat dupeczki w autach to ja lubie i sam mam takaNo chyba, ze chodzi Ci o Clio to tez Ci powiem, ze kocham ten samochod i mialem takich pare
A jezeli chcesz podyskutowac o podejsciu do sportu to najpierw spojrz jakie podejscie ma Kopciuch, byle w klasie gdzie ma jakies szanse i byle dojechac. Sport to walka (przynajmniej ja odczuwam najwieksza przyjemnosc jak moge sie z kims zmierzyc) a nie wybieranie klas w ktorych mozna cos ugrac i chwalic sie przed spoleczenstwem tytulem mistrzowskim, zapominajac dodac badz wytlumaczyc ze chodzi o klase junior, production itp. Dla Polaka Kopciuch to vce mistrz swiata, szkoda tylko, ze dostaje baty od prostego Mistrza Polski. Owszem czasem mu sie uda blysnac jak na Rajdzie Polski (mimo iz nie ukonczyl) i wyciera sobie tym gebe jak w wywiadzie powyzej ale mam prawo miec swoje zdanie i uwazam RZe ! Sory, Louise jechala fiesta co nie zmiania faktu, ze jest to oska. W pozniejszych rundach doszli rywale i skonczylo sie 4 miejscem w generalce? Pytam bo nie sledzilem zbytnio jego ost sezonu...
Loeb1987 napisał(a):Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk
Witcher1990 napisał(a):Każdy trzyma życie w swoich rękach i tylko od niego zależy jak je spożytkuje.
wiechu100 napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk
?? Jestes gejem? Sory ale to jedyne co mi sie na mysl nasuwa po Twojej odpowiedzi... Co Ci zas nie pasuje? Dupeczki? Niech Ci bedzie, Piekna, utalentowana i sexi kobieta (przynajmniej ja taka mam)
Loeb1987 napisał(a):wiechu100 napisał(a):Loeb1987 napisał(a):Za takie określenie w stosunku do kobiet dostaje się w pysk
?? Jestes gejem? Sory ale to jedyne co mi sie na mysl nasuwa po Twojej odpowiedzi... Co Ci zas nie pasuje? Dupeczki? Niech Ci bedzie, Piekna, utalentowana i sexi kobieta (przynajmniej ja taka mam)
Nie, ale byłem świadkiem jak facet się nawinął nogami gdy tak powiedział o swojej kobiecie w jej obecności. Moja kobieta twierdzi, że to obraźliwe określenie. Więc coś w tym jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości