Jeden z produktow Red Bull Media House. Miejmy nadzieje, ze takie (komercyjne) filmiki beda rowniez powstawac o WRC.
http://www.youtube.com/watch?v=1Cbj96sv4wcOsobiscie tez wybralbym Sordo. Zawsze jedzie w czolowce, jesli auto na to pozwala (np. rajd argentyny). Thierry pewnie bedzie swietnym kierowca ale nie wiem czy nie byloby za wczesnie na sezon u boku Miko. Czas pokaze.
Ostberg ostatnie rajdy jezdzi naprawde swietnie. A tak byl krytykowany, miedzy innymi, tutaj. Warto tez przypomniec, ze jest kierowca prywatnym. Jak na takiego i tak sporo testuje ale to wciaz nie fabryka. Pytanie, ktore sie nasuwa: czy bedzie jezdzic w Fordzie?
Ciekawe co wybierze Jari. Ford oferuje na pewno dobre auto na 2013 r. ale nie dlugoterminowe gwarancje, ktore daje VW. Jedyny znak zapytania u tych drugich to przyszloroczna forma. Osobiscie wybralbym VW, poki jest miejsce. Jesli Mikkelsen pokaze sie z dobrej strony to moze go zabraknac w 2014r. Chyba, ze w przyszlym Latvala siegnie po tytul z blekitnym owalem.
Nie wiem co bedzie z Solbergiem. Swojego czasu prowadzilem konwersacje z zoltodziobem na temat tego, jak szybko bedzie jezdzic w tym sezonie. Poczatek byl slaby, pozniej kilka razy chyba pozytywnie zaskoczyl a teraz znow gorzej. Co gorsza, nie widze tempa do wygrywania, na ktore przyznam, mocno liczylem. Jari i Mads zdolali go wyprzedzic w klasyfikacji kierowcow. Przykro mi to mowic ale boje sie, ze zabraknie miejsca na Norwega w 2013. Tutaj chyba sporo zalezy od Jariego. Jesli przejdzie do VW w Fordzie prawdopodobnie zobaczymy Madsa i Pettera bo Tanak nie jezdzi jednak tak, jak mogl tego oczekiwac Willson. Jesli jednak zostanie, Ford moze zdecydowac sie na Ostberga, ktory ma w tym sezonie wiecej pkt od Pettera, a do tego jest sporo mlodszy.