Moderator: SebaSTI
Gracko napisał(a):Viper , Żółtodziub chodzi o to że nasze rajdy są 2-3s na kilometrze za rajdami WRC i jedyną realną nadzieją na to aby była to 1s albo mniej jest Kubica. Wszyscy rozumieją że wśród wszystkich rajdowych zapaleńców w naszym kraju jest kilka czystej wody talentów, ale niestety ze względu na kase jest bardzo mało prawdopodobne aby się rozwinęli nawet do poziomu Kajtka.
tomson napisał(a):Pół roku regularnych startów i facet będzie szybki. Ta charyzma i ten błysk w oku (ten kto widział Roberta) nie pozwalają mi myśleć inaczej. Być może ktoś ma inny pogląd, ok, ale ja wiem swoje i w tym przypadku argumentów nie przyjmuję wierzę bo ma chłop przebłyski, pozdrawiam
woytek napisał(a):Genialny wywiad!
janex napisał(a):woytek napisał(a):Genialny wywiad!
To samo pomyślałem, bardzo profesjonalne podejście reportera, nie takie jak większości (z TVN'u itp.) którzy szukają sensacji. I też sam Robert dużo ciekawych rzeczy mówi.
DonCorrado napisał(a):No ale że w TVP takie coś ...
Mr.J napisał(a):DonCorrado napisał(a):No ale że w TVP takie coś ...
Co do startów, to kolejny już 29 września w Rally Citta Di Bassano. Zna ktoś ten rajd? 122km oesowych, więc przyzwoicie.
Witcher1990 napisał(a):W "Sporcie" po wiadomościach zawsze jest skrót rajdu w Polsce i WRC. Poza tym często pokazują Kościuszkę, w teleekspresie zawsze był i chyba dalej jest Nowocień, często były kroniki danego rajdu przed pogodą gdy miałem tvn turbo to zawsze widziałem relację z RSMP w programie motoryzacyjnym lub osobnym wydaniu. Swego czasu była relacja z SSS w Mikołajkach na Polsacie sport. Proszę nie piszcie, że nie ma tego w mediach bo chyba sami nie wierzycie w co mówicie. Jest cała masa innych dyscyplin z których nie ma skrótu po wiadomościach i co Ci ludzie mają powiedzieć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości