Moderator: SebaSTI
Tzn. mowil, ze chce zostac ale ze strony prodrive/Mini nie ma zadnych gwarancji. Nie wiem czy skusi sie na ponownie kilka rajdow w sezonie wraz z MIni, jesli ci w ogole beda w stanie mu je zapewnic. Miejmy nadzieje, ze tak bo 4 zespoly to wiecej niz 3.
Jesli jednak tak nie bedzie to podejrzewam, ze z checia przyjmie propozycje Forda, ktora moim zdaniem sie pojawi po utracie JML. Przynajmniej ja bym tak zrobil bo Dani to jednak lepszy keirowca od Tanaka i Novikova, ale zobaczymy jeszcze jaka bedzie polityka Willsona.
Matthias Schmidt napisał(a):Jesli jednak tak nie bedzie to podejrzewam, ze z checia przyjmie propozycje Forda, ktora moim zdaniem sie pojawi po utracie JML. Przynajmniej ja bym tak zrobil bo Dani to jednak lepszy keirowca od Tanaka i Novikova, ale zobaczymy jeszcze jaka bedzie polityka Willsona.
Na pewno o ile pojawi sie opcja ścigania sie w Fordzie to ja przyjmie. Tanak, czy Novikov niby i są gorsi, ale ten drugi ma KASE.
deiman napisał(a):mowiono, ze beda wybrane rundy w 2013
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości