janex napisał(a):
A czy w ostatnich czasach coś ci się w Polskich rajdach podobało? Byłeś z czegoś zadowolony? Bo chyba nie, zawsze coś znajdziesz widzę. Jakie to polskie :/
Panie Marku, dziękujemy że interesuje się Pan opinią kibiców, ale proszę się też nie zrażać wpisami niektórych osób.
Zdziwiłbyś się pewnie bo parę rzeczy mi się podobało (przykład ? bk dostępne dla kibiców na elmotach) ale w osobiste wycieczki co do polskości nie mam zamiaru iść.
Po prostu wraziłem pewną obawę, jedno pytanie i opinię,że coś mi się nie podoba.
Bo może dla kogoś 200 zł to coś co rzuca lekką ręką a dla innego - kogoś kto zaczyna to każda złotówka się liczy.
Otrzymałem odpowiedź i super, postaram się zrozumieć organizatora w tej kwestii. W razie kolejnych pytań odezwę się znów do organizatora.(nie sądzę abym gdzieś w swojej wypowiedzi obrażał Pana Marka)
Jedna tylko podpowiedź dla kibiców (mniej mająca odnośnik do rajdu) w karpaczu trzymajmy się 40 bo mniej więcej po środku miejscowości na zeszłym karkonoskim wisiał fotoradar straży miejskiej robiący zdjęcia od tyłu. Jakość słaba a dużo sobie za zdjęcie życzą
Pozdrawiam