Moderator: SebaSTI
SebaSTI napisał(a):mnie to juz irytuje i naprawde nie jest OK ze strony Roberta, że ze zdjęc dowiadujemy sie o jakis testach itd, jest ubrany w kombinezon wiec musiał jeżdzic po co ubierać kombinezon dla szpanu tylko czy co...naprawde przez ubiegły sezon brakowało mi go , ale powoli zaczynam odctawiac go na 2 krąg , a menadzer milczy i nie wiem na co czeka...
Robert Kubica is testing again a rally car in Italy. He said he could better assess his phisical reactions in a rally car cage. He's really a strong and determined guy, isn't he? Go Robert goooooo!
SebaSTI napisał(a):żółtodziób ja rozumiem szanuje jego prywatnośc itp. i tez nie ma prawa informowac o jakiś swoich testach , ale jest jedno ALE, do dnia dzisiejszego nie dowiedzieslimy sie ani słowa od niego...daje sobie robic foty na testach, a kibice na forach spekulują czy jeżdził czy nie...dostalibysmy jedna obszerną informacje o Robercie skończyłby sie plotki.
Bomber napisał(a):Troche rozumiem kolegę kilka postów wyżej. Nie jest to do końca fair ze strony Kubicy i jego otoczenia...
- wiemy mało, malutko, praktycznie nic nie wiemy o tym co sie dzieje
Bomber napisał(a):- menadżer obraza sie na polskich dziennikarzy, nie udziela wywiadow, albo ściemnia (Włoscy jakoś widać wiedzą więcej i są na czasie - nieprzypadkowo)
Bomber napisał(a):sprzeczne informacje o dacie jazd, raz luty raz styczeń - po co?
Bomber napisał(a):- reprezentujący go w Polsce gość, chyba zapomniał ze Polakom należy sie informacja, cokolwiek
Bomber napisał(a): ma przecież polskich sponsorow Lotto???, wiec po czesci my sie tez do tego interesu dokladamy - jak oni w ogole moga sobie pozowlic na takie traktowanie...
Bomber napisał(a):szkoda troche. budowana jest atmosfera tajemniczosci, a przeciez nikt nie chce zle. Wsparcie i ogolnonarodowe wspolczucie i wsparcie jakie otrzymal i otrzymuje chyba warte sa jakiegos chocby slowa, jakiejs informacji...
SebaSTI napisał(a):hmm...kto tak jeżdzi agresywnie jak nie Robert:]
http://www.youtube.com/watch?v=Qd8ztXgy ... _embedded#!
żółtodziób napisał(a):SebaSTI napisał(a):hmm...kto tak jeżdzi agresywnie jak nie Robert:]
http://www.youtube.com/watch?v=Qd8ztXgy ... _embedded#!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość