Moderator: SebaSTI
Szkucik napisał(a):Zdecydowanie nie wpływa to na osiągi samochodu, moim zdaniem raczej na wytrzymałość tych elementów. A co do reszty to wszystko jest ok i jak dla mnie Kajto jest czysty w 100%.
Sebekrally napisał(a):Szkucik napisał(a):Zdecydowanie nie wpływa to na osiągi samochodu, moim zdaniem raczej na wytrzymałość tych elementów. A co do reszty to wszystko jest ok i jak dla mnie Kajto jest czysty w 100%.
Hmm w przypadku turbiny ma to wpływ jeśli możesz ładować bardziej niż inni, jestem ciekaw co z tego wyniknie
synek03 napisał(a):Sebekrally napisał(a):Szkucik napisał(a):Zdecydowanie nie wpływa to na osiągi samochodu, moim zdaniem raczej na wytrzymałość tych elementów. A co do reszty to wszystko jest ok i jak dla mnie Kajto jest czysty w 100%.
Hmm w przypadku turbiny ma to wpływ jeśli możesz ładować bardziej niż inni, jestem ciekaw co z tego wyniknie
o ile jest to prawdziwe info. bo to co podaje autoklub.pl jest nieoficjalne!
kremer napisał(a):Może poczekajcie na oficjalne wyniki. Dziwie się jak można na podstawie zerowych informacji stawiać jakieś diagnozy i sądy. W dzisiejszych czasach w aucie rajdowym nie ma nic przypadkowego. Albo coś pomaga, albo nie.
kmederski napisał(a):Janusza zdyskwalifikowano nie za matowe kolo, tylko za kolo NIEZGODNE Z HOMOLOGACJA! Bylo trwalsze, wytrzymywalo wiecej niz seryjne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości