Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pytania odnośnie tego oesu, chętnie odpowiem (mieszkam kilka km od niego).
Bardzo dobrze, że Kajto pomoże Grześkowi w walce z Jożinem, na Słowacji Grzesiek też nie ma lekko.

Moderator: SebaSTI
GrYzLy napisał(a):szukam miejsca na odcinku izdebki, takiego piknikowegoZ w miare dobra widocznoscia, chce podjechac z synkiem. Idealnie gdyby dalo sie z tego miejsca odjechac bez koniecznosci czekania na otwarcie oesu.
jeśli Kajtek będzie przed Grześkiem to jemu też kilka punktów zakosi.
GrYzLy napisał(a):szukam miejsca na odcinku izdebki, takiego piknikowegoZ w miare dobra widocznoscia, chce podjechac z synkiem. Idealnie gdyby dalo sie z tego miejsca odjechac bez koniecznosci czekania na otwarcie oesu.
Chyba najwygodniej będzie na słynne serpentyny, co prawda trzeba na nie dojść ale jest to raptem jakieś 1,5km
tylko nie wiem czy w tym roku nie będą po górę jechane
Macie może jakieś filmy właśnie z tych serpentyn, jak to tam wygląda? Na piątek już mam ustalone miejsca, w sobotę chciałbym iść właśnie na te serpentyny, ale nie wiem czy się opłaca, interesuje mnie i to żeby było co pooglądać i dobre miejsce pod zdjęcia.
Edit:
Wyszukałem sobie filmy w necie i skoro jadą pod górę to raczej kiepsko będzie. Macie jakieś miejsce godne polecenia na sobotę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości